Neįtikėtinas audio konverteris iš Lenkijos vos už 19€! Įrenginių pajungimo galimybės praktiškai beribės ir tobulas lietuvių įvertinimas - „Viskas tiesiog liuks, jį net galima naudoti automobilyje“ (Video, „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ atsiliepimai)  ()

Tik 19€!

Fantastiškas kainos ir kokybės/funkcionalumo santykis

Iš Lenkijos ir Prancūzijos

Puikūs lietuvių ir kitų pirkėjų vertinimai

1) NFC, Bluetooth 5.0, AUX, RCJ ir t.t.

2) USB, TF kortelė, FM radijas

3) Mikrofonas, pokalbių telefonu valdymas

4) Maitinimas su 3.7V/500mAh baterija ir nuo USB

5) Suderinamas praktiškai su visais įrenginiais: įvairiais TV, garso kolonėlėmis, garso sistemomis, projektoriais, iOS ir Android įrenginiais, garso stiprintuvais ir t.t.

6) Galima naudoti ir automobilyje

7) LED ekranas, indikatoriai, valdymo pultelis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Kinijos turgelio Facebook paskyroje sulaukėme mūsų bičiulio pageidavimo:

  • "ieskau priedelio gad butu usb ir bluetoof. kad is jo baleciau pajungti ausines bluetoof ir klausytis muzikos is usb. ir gal ji paletu prijungti prie namu centro. dar prie jo kad galetu pajungti kompiuteri ir per ji is kompiuterio galeciau klausytis per bluetoof ausines. gal zinote ar yra tokiu?"

Jei ir Jūs ieškote kažko konkretaus, už geriausią kainą - parašykite mums žinutę Kinijos turgelio Facebook paskyroje, arba el. paštu: info@technologijos.lt

Ką sugeba „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ ir ką apie jį sako pirkėjai?

Mūsų bičiulio pageidavimas išties įdomus ir Aliexpress tikrai pavyko rasti įrenginį, kuris atitiktų visus pageidavimus ir netgi dar daugiau.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti esmines „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ įrenginio savybes.

Šis puikios kainos daikčiukas turi praktiškai kone visas jungtis, ryšius ir pajungimo su įrenginiais galimybes, kokias tik galima įsivaizduoti.

Metalo rėmo, su šviesos indikatoriais ir galybe įvairių jungčių. Yra net mikrofonas, pokalbiams su paskambinusiuoju.

Labai puikiai matyti visos pajungimo galybės žemiau pateiktame paveiksle.

Prie „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ galima laidais ir Bluetooth 5.0 bei NFC ryšiais prijungti pačius įvairiausius įrenginius.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad čia tiesiogiai galima prijungti USB atmintuką bei įdėti atminties kortelę, kas dar papildomai išplečia galimybes.

„NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ veikia ir kaip Bluetooth siųstuvas/imtuvas bei FM siųstuvas. Bluetooth ryšiu duomenys perduodami iki 10-115 metrų atstumu.

Beje, „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ maitinamas įdiegta 3.7V/500mAh talpos baterija arba tiesiai prijungus prie maitinimo šaltinio USB jungtimi. Vien baterija šis prietaisas gali darbuotis iki 10 val.

„NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ suderinamas praktiškai su visais įrenginiais: įvairiais TV, garso kolonėlėmis, garso sistemomis, ausinėmis, projektoriais, iOS ir Android įrenginiais, garso stiprintuvais ir t.t. Stebėtinai plačios poravimo galimybės.

Įdomu yra ir tai, kad „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ galima naudoti automobilyje, kas pravers naudojantis navigacija, pokalbiams su paskambinusiais ir klausantis muzikos.

„NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ turi LED informacinį ekraną ir absoliučiai visos funkcijos valdomos su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu: galima perjungti norimą įrenginį, valdyti FM radiją, dainas ir t.t.

Ant „NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ korpuso taip pat yra keli esminiai mygtukai, kurių kiekvienas suteikia ganėtinai plačias valdymo galimybes.

Su mygtukais galima perjungti į norimą veikimo režimą, prietaisą, valdyti FM radiją, dainas, garsą, pokalbius su paskambinusiuoju - atsiliepti, atmesti skambutį ir kt.

„NFC Digital Bluetooth Adapter M6“ - net labai įdomus prietaisas. Ypatingai plačios prietaisų pajungimo bei valdymo galimybėmis ir už tokią žemą kainą. 

Šiuo įrenginius jau įsigijo arti 350 pirkėjų, turime 4.8 balų įvertinimą ir labai pozityvius atsiliepimus. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir palieka tokius atsiliepimus, kaip: „Liuks“ bei „Puikiai“.

Štai pora mūsų tautiečių išsamesnių atsiliepimų:

Į Lietuvą pristatė per 10 dienų. Sekimo nuorodos nebuvo. Jokių mokesčių. Prietaisas dirba labai gerai. Dėkui pardavėjui.

Užsisakiau lapkričio 14 d., gavau - lapkričio 27 d. Tikrai gana greit. Kol kas išbandžiau tik televizorių prijungt prie JBL kolonėlės (TX, transmiterio funkciją). RX, receiver funkcijos dar nemėginau, bet reiks išmėginti automobilyje. Įdomus žaisliukas, leidžiantis bluetooth ryšiu susinchronizuot įvairius prietaisus. Esu patenkintas! 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai šiais įrenginiais patenkinti:

Labai geras daikčiukas. Prijungiau prie televizoriaus ir per Bluetooth ausines galiu klausytis, kas kalbama televizoriuje. Taip žiūri patogiai TV ir netrukdai kitiems.

Prekę gavau greitai ir saugiai supakuotą. Suporuotas su mano LG garso kolonėle veikia be jokių problemų. Taip pat turiu patefoną ir sujungiau su šiuo įrenginiu, stiprintuvu ir tada Bluetooth garso kolonėle. Viskas veikia puikiai! Dėkoju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()