Įrankis, kurio jau seniai ieškojote. Už puikią kainą skiepijimo peilis + sekatorius: „net labai geras daiktas, patogus ir itin patinka skiepijimo galimybė“ (Video, „DOERSUPP F66453“ atsiliepimai)  (1)

Ypatingai gera kaina

Iš Čekijos

Paskutiniai vienetai

Puikiai vertinami pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Šiuo metu šis puikus įrankis parduodamas iš Čekijos sandėlio ir už itin gerą kainą. 

Analogiškas modelis ir pats perkamiausias Aliexpress siunčiamas iš Kinijos ir su siuntimo išlaidomis kainuoja kur kas brangiau, nei perkant iš Čekijos.

Štai čia galite pasižiūrėti, kaip darbuojamasi su šiuo įrankiu.

„DOERSUPP F66453“ yra skiepijimo peilis ir sekatorius viename įrankyje. Labai geras daiktas visiems, kurie turi sodą ir nori jį tvarkingai prižiūrėti.

O tą daryti yra BŪTINA. Laiku išpjauti bei iškirpti senas, ligotas bei pažeistas šakas ir šakeles yra būtina sąlyga, norint turėti sveikus medžius.

Taip pat genėjimas svarbus ne tik ligų/kenkėjų prevencijos klausimais, bet ir siekiant padidinti derlingumą. Laiku atlikus genėjimą, galima ženkliai padidinti derliaus kiekį bei kokybę. Arba paskatinti naujų šakelių augimą, kas ateityje padidins derlių.

Ir pavasaris yra vienas tų laikotarpių, kai sodininkams prasideda darbymetis. Žinoma, kiekvienas sodo medis turi savo subtilybių ir geriausia, žinant tikslų jo pavadinimą, tiesiog pasigūglinti - kaip jį tinkamai prižiūrėti.

Bet daugeliu atvejų pavasarį reikia atlikti sanitarinius genėjimus ir pradėti skiepijimo darbus. Pastarasis reikalauja itin subtilių žinių ir gebėjimų. Ypač, kai norima į medelį įskiepyti skirtingų veislių. Ir norint tą padaryti teisingai bei būti užtikrintam dėl prigijimo šansų, reikia tinkamo įrankio.

Su labai aštriu peiliu tą teisingai geba padaryti tik užkietėję sodininkai, turintys daugybės metų patirtį. Tačiau net ir jie jau to įprastai nedaro, kai galima už juokingai žemą kainą įsigyti štai tokį funkcionalų įrankį ir per maksimaliai trumpą laiką atlikti visus norimus skiepijimus.

Tad net jei turite vos keletą obelyčių, kriaušių, kaulavaisių - ir norite juos tinkamai pagenėti bei kiek paeksperimentuoti ir į vieną savo obels šaką (ar laukinės obelaitės medelį) įskiepyti skanių kaimyno obuolių veislę - šis prietaisas labai pravers.

Šiuos skiepijimo peilius + sekatorius itin gerai vertina ir pirkėjai. Įvertinimo balai yra patys aukščiausi ir pirkėjai sako:

DHL iš Čekijos į Lietuvą pristatė vos per 4 dienas. Labai puikios kokybės įrankis - 1 foto, 2 foto.

Net labai geras daiktas. Patogu laikyti rankoje ir naudotis. Aštrūs peiliai. Man ypač patinka skiepijimo galimybė ir šakeles iškerpa itin tiksliai - U formos, puikiai priglunda. Štai, pažiūrėkite - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Geras daiktas, tikrai vertas savo kainos. Skiepijimo metu reikia panaudoti jėgos. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)