Už juokingai žemą kainą 21V impulsinis suktuvas su 330Nm: kaip taip įmanoma ir kodėl pirkėjai duoda maksimalų 5.0 įvertinimą (Vide, „TOPSHAK TS-PW2“ atsiliepimai)  ()

Super gera kaina

Galioja iki 2022-02-21

Iš Čekijos

Aukščiausias 5.0 įvertinimas

Labai geri pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Ką sugeba „TOPSHAK TS-PW2“ įrankis?

„TOPSHAK TS-PW2“ specifikacijos trumpai:

  • Panaudojimas: idealiai tinka transporto priemonių ratų montavimui ir bendrai techninei priežiūrai, sunkiosios technikos priežiūrai, gaminių surinkimui/išrinkimui ir t.t.
  • Galingumas: bešepetėlinis variklis; 21V; be apkrovos 2.6A, su apkrova 21A
  • Apsukos: maks. sukimo momentas - 330Nm; smūgio dažnis - 3000bpm; I darbinė padėtis 0-1950RPM; II darbinė padėtis 0-2380RPM
  • Režimai: įsukimas/išsukimas; 2 darbinės padėtys; gaiduku keičiamas greitis
  • Smūginiai lizdai: 1/2”, skirtingo ilgio 3 vnt.: 17, 19, 22mm
  • Baterija: per 1,5 val. įkraunama 3000mAh, su informaciniu ekranu - tinka ir Makita baterijos
  • Savybės: LED pašvietimas; atparus smūgiams, patogus laikyti; vos 1,8kg svorio - skaičiuojant su baterija
  • Pakuotė: suktuvas, baterija, 2.3A įkroviklis, lagaminas, instrukcija, 3 vnt. skirtingų smūginių lizdų

Apibendrinus, super gerų specifikacijų įrenginys. Už tokią kainą tiesiog idealus variantas.

Ką apie „TOPSHAK TS-PW2“ sako pirkėjai?

Peržiūrėjome, ką apie „TOPSHAK TS-PW2“ sako pirkėjai, ir jie šį įrenginį vertina maksimaliu 5.0 balų įvertinimu.

Iš atsiliepimų galima teigti, kad įrenginys iki 300Nm netempia, bet 150Nm tikrai yra, o tai labai geras rodiklis kaip už tokią kainą:

Pirmas įspūdis labai geras. Išbandyta mano automobilyje su veržlėmis, pritvirtintomis prie 140Nm, ir pavyksta visas atsukti. Lyginant su ankstesniu PW1 modeliu, didelis pliusas yra tvarkingas 2.3A įkroviklis ir lagaminas. Minusas yra tas, kad 1/2 kvadrate dabar trūksta 1/4 šešiakampės skylės, todėl nėra galimybės tiesiogiai naudoti šešiabriaunių antgalių be adapterio nuo 1/2 iki 1/4. Taip pat smūginiai lizdai tikrai nėra smūginių tipo, pagaminti iš Cr-Va, o ne iš Cr-Mo. Greitas pristatymas iš Čekijos ir vertinant apskritai, geras produktas. Taip pat išbandytas akumuliatorius su kitu įrankiu, kurį turiu, 288VF grandininiu pjūklu ir Drillpro suktuku ir viskas veikia gerai. Taip pat galima įkrauti kitų gamintojų baterijas su šiuo įkrovikliu - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Atkeliavo per kelias dienas. Viskas tvarkingai savo vietose. Geras lagaminas. Įrankį išbandžiau. Viskas veikia kokybiškai. Esu labai patenkintas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Atvyko greitai, atitinka aprašymą. Išbandytas priveržiant ir atlaisvinant. Galima kuo lengviausiai priveržti daugiau nei 100Nm, patikrinta su matavimo įranga. Taip pat pavyko atlaisvinti alkūninio veleno varžtą, kurį buvo sunku įveikti rankiniu būdu. Dėl kompaktiško dydžio jis gali dirbti vietose, kuriose yra mažai erdvės manevrams. Šis produktas yra labai geras.

Buvau neapsisprendęs pirkti šį ar dar galingesnį 500Nmm. Man reikia tokio pasikeisti el. paspirtuko ir automobilio ratams. Ir esu labai patenkintas pasirinkęs šį 300Nm modelį. Tai puikus, lengvas ir patogus įrankis. Atkeliauja drauge su tvirtu lagaminu, įkrovikliu ir jau įkrauta baterija. Taip pat naudoju jį kaip akumuliatorinį gręžtuvą.

Žemiau dar keletas „TOPSHAK TS-PW2“ nuotraukų ir vaizdo įrašas:

„TOPSHAK TS-PW2“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: