„Super pigus ir galingas siurblys dirbtuvėms, garažui, automobiliui ir apskritai ūkyje: tiesiog 10 balų, labai rekomenduoju“ (Video, „Topshak TS-VC1“ atsiliepimai)  (1)

Super pigus ir galingas siurblys dirbtuvėms, garažui ir apskritai ūkyje

Iš Ispanijos

Labai geri pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Topshak TS-VC1“ laidinis siurblys

161,68€ -118,89€ 161,68€

42,79€

Imu!

iš Ispanijos

79%​ nuolaida

už 16,90€ į Lietuvą pristatys per 5-10 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Trumpai

  • Panaudojimas: super pigus ir galingas siurblys dirbtuvėms, garažui, automobiliui, namuose ir apskritai ūkyje
  • Jungiamas:  į  220-240V, 50Hz elektros tinklą; 4,5 metro ilgio maitinimo laidas su EU kištuku
  • Galingumas: 1000W; 16kPa slėgis
  • Veikimo režimai: sausas siurbimas, drėgnas siurbimas, pūtimas
  • Atliekų talpa: 20 litrų, patogiai nuimama ir ištuštinama
  • Priedai, antgaliai: žarnos ilgis 2,5 metro; 0,8 metro papildomi plastikiniai adapteriai; viso 3 antgaliai - standartinis, plokščias, apvalus su šereliais ir pasukamo kampo 
  • Medžiaga: plastikinis korpusas ir vario variklis
  • Savybės:  kompaktiškas (329×324×470mm), patogi pernešimo rankena, net 32mm įsiurbimo anga - gerai nuo stambių atliekų įstrigimo, IPX4 reitingas, 4 fiksuoti ratukai ir 4 pasisukantys ratukai - uždedami pagal poreikį, kelių lygių filtravimo sistema - dulkių filtras plaunamas, 80dB, laidas suvyniojamas ir pritvirtinamas prie siurblio, antgaliai taip pat sudedami ant siurblio - viskas vienoje vietoje.

„Topshak TS-VC1“ yra super pigus ir galingas siurblys dirbtuvėms, garažui, namams ir apskritai ūkyje.

Atrodo puikiai, geri parametrai, o ir apžvalgininkai bei pirkėjai „Topshak TS-VC1“ vertina itin pozityviai.

Puikus siurblys. Labai gerai siurbia. Išbandyta, tad tą galiu tvirtinti drąsiai. Praktiškai visas pagamintas iš plastiko, bet kokybiškai. Vertas savo pinigų. Automobilio ir namų siurbimui tinka idealiai. Gal kiek triukšmingai dirba, bet kai savo darbą atlieka taip puikiai, tai tas triukšmo lygis man yra vienodai. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

10 balų už veikimą, pagaminimo kokybę ir medžiagų kokybę. Kiek nuvylė patys priedai, kurie galėtų būti kokybiškesni ir apskritai jų galėtų būti daugiau. Visgi, daugumoje darbų užtenka ir šių priedų, tai kaip ir viskas gerai. Siurbia labai gerai, putimo režimas irgi dirba kaip priklauso. Galios čia daug. Ne tiek, kiek mano turimame Philips, bet jis ir kainuoja 4 kartus brangiau. Apibendrinus, puikus daiktas užsiimantiems DIY projektas, norint išvalyti automobilį, bendrai turintiems ir dirbantiems dirbtuvėse, išvalyti terasą, nupūsti nešvarumus nuo įrenginių/prietaisų ir pan. Puikus daiktas ten, kur tiesiog gailėsite naudoti brangų siurblį, o ir jis taip neatidirbs, kaip būtent tokiems daiktams pritaikytas „Topshak TS-VC1“. Kas ieško siurblio naudoti tik namuose, kambarių siurbimui, tai čia nėra tas variantas. Galima naudoti, bet geriau jau aš liksiu prie savųjų Philips ir Roborock - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Žemiau dar keletas siurblio nuotraukų ir esminių jo momentų bei Video apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai (1)