„Xiaomi“ pasaulinės premjeros pasiūlymas: net 100€ pigiau siurblys iš ateities - galimybės nustebins ir visko mačiusius (Video, „JIMMY HW10“)  ()

Pasaulinė premjera!

Iš EU

Kuponai

„Xiaomi“ ekosistemos produktai

1) „JIMMY HW10“ belaidis dulkių siurblys

2) „JIMMY H8“ belaidis dulkių siurblys

3) „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ belaidis dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad pas juos skelbiama pasaulinė premjera naujausiems „Xiaomi“ ekosistemos belaidžiams dulkių siurbliams.

„JIMMY“ yra vienas garsiausių vardų tarp dulkių siurblių ir maksimalios kokybės bei puikios kainos įrenginių gamintojas Geekmaxi parduotuvėje pristato naujausią savo šedevrą: „JIMMY HW10“.

Šiuo metu šį dulkių siurblį galite įsigyti už specialią anoso kainą čia.

„JIMMY HW10“ belaidis dulkių siurblys

  • Dabar su siuntimu tik 479,99€ (Lietuvoje nėra)
    • Kuponas: pcGdiT9Q
    • Europos sandėliai
    • 2 metų garantija
    • Galioja iki 2022-06-06

Su šiuo specialiu kuponu naujasis „JIMMY HW10“ šiuo metu parduodamas net 100€ pigiau

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes siurblių kiekis už tokią kainą yra ribotas. Ir akcija galioja tik iki birželio 6d.

Kuo pasižymi naujasis „JIMMY HW10“?

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite aiškiai matyti pagrindines „JIMMY HW10“ savybes ir jo galimybes.

Šis aukščiausios klasės siurblys daugelį nudžiugins ir savo 3800mAh baterijos savybėmis. Ji yra išimama - puikus dalykas. Bet kada galima bus įsigyti naują bateriją, šiuo klausimu kompanija yra labai puiki, visokių priedų greitai įlieja į rinką, ir taip papildomai prailginti ir taip ilgą darbo laiką.

Eco režimu siurblys gali darbuotis iki 80 min., o esant maksimaliam siurbimui ir sunkiausioms valymo aplinkybėms - iki 20 min.

Įdomiausia dalis yra patys valymo būdai. „JIMMY HW10“ palaiko tiek sausą, tiek ir šlapią valymo būdus.

Šis belaidis dulkių siurblys ne tik sugeba nuo paviršių susiurbti įvairias šlapias atliekas, kad ir išpiltą sriubą ar netgi dar rimčiau, bet ir turi integruotą švaraus vandens purškimo sprendimą. 

Taigi, vienu metu susiurbia visus nešvarumus ir išplauna grindis. Tiesiog nuostabus dalykas. Beje, švaraus vandens padavimo kiekis reguliuojamas.

Gamintojas pažymi ir tai, kad pakuotėje gausime du unikalius valymo volelius. Vienas skirtas kiliminei dangai, o kitas kietoms grindims.

Specialiai inžinierių skirtingoms dangoms sukurti voleliai leis pasiekti didžiausią valymo efektyvumą.

Be to, voleliai siurbimo galvose taip pritvirtinti, kad eina kone iki pat krašto, kas leidžia labai gerai išvalyti palei baldus, kambario kraštus ir panašiose vietose.

Galia? Net 400W. Bešepetėlinis variklis užtikrina maksimaliai didelę galią ir siurbimo slėgį, kuris čia yra iki 18kPa.

Tad siurblys labai galingas ir lengvai susidoros net ir su pačiomis sudėtingiausiomis užduotimis. Iš esmės jis būtent tokiems darbams ir suprojektuotas.

Kas dar nudžiugina, tai integruoti jutikliai į motorizuotą siurbimo galvą. Kai jutikliai užfiksuoja ant valomų paviršių didesnį purvo lygį - automatiškai padidinama siurbimo galia. Labai naudinga savybė.

O kaip po darbo išplauti „JIMMY HW10“ volelį? Tą padaro pats siurblys.

Tikrai taip. Tereikia įstatyti siurblį į jam skirtą laikymo stotelę ir „JIMMY HW10“ pats apsiplaus nešvarų volelį ir jį išdžiovins. Tiesiog puikumėlis.

„JIMMY HW10“ turi dvi atskiras talpas: viena susiurbti nešvarumams, o kitą švariam vandeniui. Būtent pastarasis ir naudojamas grindų bei po darbo volelio plovimui.

Dar verta pažymėti, kad „JIMMY HW10“ turi ryškų informacinį OLCD ekraną. Taip pat palaiko informacinius balso pranešimus, tad informuos, pavyzdžiui, apie prisipildžiusį nešvarių atliekų bakelį ir t.t.

„JIMMY HW10“ atkeliauja ir su papildomais antgaliais, leisiančiais šį siurblį naudoti valant baldams, susiurbiant atliekas ir dulkes nuo stalo, ir panašiais atvejais. 

„JIMMY HW10“ - aukščiausios kokybės ir galimybių siurblys. Pasinaudokite unikalia anonso proga įsigyti tikrą namų tvarkymo pagalbininką.

„JIMMY HW10“ galimybės puikiai parodomos šiame vaizdo įraše:

„JIMMY H8“ - belaidis dulkių siurblys

500W bešepetėlinis variklis, 160AW siurbimo galia, 25000Pa siurbimo slėgis, išimama ir įkraunama 2500mAh baterija, vienu įkrovimu dirba iki 60 min., 0,5l atliekų dėžutė, informatyvus LED ekranas, patentuota horizontalaus ciklono filtravimo sistema, plaunamas HEPA filtras, 3 siurbimo režimai, automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas, sveria tik 1,5kg, papildomi priedai pilnai namų priežiūrai.

  • Dabar su siuntimu tik 164,99€
  • Panaudokite kuponą: 4AXTI5IG. Europos sandėliai. 2 metų garantija

„JIMMY PowerWash HW8 Pro“ - belaidis dulkių siurblys su grindų plovimu

300W bešepetėlinis variklis, 15000Pa siurbimo slėgis, išimama ir įkraunama 3000mAh baterija, vienu įkrovimu dirba 35 min., labai informatyvus LED ekranas, unikalus grindų plovimas - 2 vandens talpos: 0,45l pripildoma vandens ar specialiai grindims plauti skirto skysčio, o priekinėje dalyje pritvirtinama tuščia talpa (0,35l), į kurią nuo grindų susiurbiamos atliekos, palaikomas ir savaiminis siurblio apsiplovimas, drauge atkeliauja ir laikymo/įkrovimo stotelės.

  • Dabar su siuntimu tik 182,99€ (Lietuvoje apie 240€)
  • Panaudokite kuponą: 4AXTI5IG. Europos sandėliai. 2 metų garantija

O šiuose vaizdo įrašuose pademonstruojama, ką sugeba „JIMMY PowerWash HW8 Pro“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: