„Buvau skeptiškas, bet kai išbandžiau - WOW! Dabar maistą gaminu tik šioje karšto oro orkaitėje“ (Video, „BlitzHome BH-AO1“ atsiliepimai)  ()

Labai geros kainos

Galioja iki 2022-06-23

Iš Čekijos

Super funkcionali

12L talpos ir su APP

Puikiai vertinama pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzHome BH-AO1“ 13QT/12L karšto oro orkaitė

245,65 € -141,73€ 245,65 €

103,92 €

Imu!

iš Čekijos

58% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3- 5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

„BlitzHome BH-AO1“ yra puikios kainos ir kokybės karšto oro orkaitė ir dabar į Lietuvą pristatoma tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

Ir ji atkeliauja su ypatingai didele priedų gausa, dėl ko šioje orkaitėje galima gaminti praktiškai bet kokį patiekalą.

„BlitzHome BH-AO1“ yra įsigiję daugybė pirkėjų ir duoda beveik tobulą įvertinimą - 4,97 iš 5 galimų. Atsiliepimai patys pozityviausi:

Iš Čekijos pristatė vos per 5 dienas. DHL tiesiai į namus. Daug priedų. Greitai įkaista. Bulvytės (2 min. blanširuotos, apie 500 gr., šviežios) iškepė per 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, būdamos krepšelyje. Traškios išorėje ir minkštos viduje. 2 vištienos šlaunelės buvo šiek tiek per tamsios 170 laipsnių temperatūroje, kepant 30 minučių. Pirmiausia turite šiek tiek išbabandyti šią orkaitę, kai jau pagausite kampą, kiek naudoti karščio. Mano nuomone, iš anksto užprogramuoti laikai yra šiek tiek per trumpi, tačiau juos galima pratęsti rankiniu būdu arba programėle. Programėlė gera, bet elementari: galima keisti laiką ir temperatūrą, rinktis konkretų patiekalą ir pan. Orkaitės paviršiai yra šilti, tačiau juos galima liesti be problemų. Šiltas oro srautas pučiamas į galą, bet už įrenginio niekas neperkaista. Geras dydis ant stalviršio po viršutinėmis spintelėmis. Kol kas esu labai patenkinta!!!

Tai labai geras daiktas! Iš pradžių kiek skeptiškai žiūrėjau į visokius oro gruzdintuvus, bet išbandęs šį modelį - dabar maistą gaminu tik jame. Labai greitai atkeliavo, puikiai supakuotas, gausus REALIAI naudingais priedais. Smagu kepti įvairius saldžius kepinius, baklažanus, bulves ir t.t. Man patiko įrenginio tvirta konstrukcija ir kokybiški komponentai. Programėlėje galėtų būti dar daugiau receptų. Už tokią kainą labai rekomenduoju! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„BlitzHome BH-AO1“ yra puiki orkaitė, kurioje be aliejaus pasigaminsite sveikų maisto produktų.

Galybė receptų ir universalios kepimo funkcijos. Temperatūra pilnai valdoma ir galima šioje orkaitėje kepti, skrudinti, pašildyti, atitirpinti, džiovinti (vaisius ir uogas) ir t.t.

„BlitzHome BH-AO1“ yra į 220V elektros tinklą jungiama 1900W galios orkaitė su dvigubu kaitinimo elementų dizainu. Karštis pučiamas 360 laipsnių kampu.

Pagaminta iš virtas aliuminio ir nerūdijančio plieno, išorėje su karščio izoliavimo danga. Galima drąsiai liesti paviršius, ką jau patvirtino ir pirkėjai.

Taip pat orkaitė yra su permatomomis stiklo durelėmis, tad vizualiai matyti vykstančio proceso rezultatai.

12l talpos orkaitėje galima pasigaminti maisto tiek sau, tiek ir visai šeimai.

Valdymas vyksta su ant korpuso esančia valdymo panele. Galybė nustatymų ir pasirinkimų. Maksimaliai karštis siekia iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Yra laikmatis, konkretaus produkto gaminimo pasirinkimas ir t.t.

Beveik 9kg sverianti ir 34.80 x 34.80 x 36.80 cm dydžio esanti „BlitzHome BH-AO1“ orkaitė taip pat palaiko programėlę, kas dar suteikia papildomo funkcionalumo.

Pavyzdžiui, iš ryto į orkaitę įdedate paruoštą kepimui patiekalą, prieš keliaudami namo APP duodate komandą orkaitei pradėti kepimą ir grįžę namo jau randate paruoštą karštą patiekalą. Puikus dalykas.

Štai čia dar keli vaizdo įrašai, kuriuose pademonstruojamos „BlitzHome BH-AO1“ karšto oro orkaitės galimybės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: