[Naujiena!] Fantastiškas daiktas kavos mėgėjams - kelioninis „HiBREW“ kavos aparatas: karšta/šalta kava, 3 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir puiki kaina  (2)

Naujiena!

Iš Čekijos

Super geras funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„HiBREW“ kompaktiškas ir portabilus kavos aparatas

130,21€ -40,07€ 130,21€

nuo 90,14€

Imu!

iš Čekijos

31% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu naujausias „HiBREW“ kavos aparatas parduodamas už ypatingai gerą kainą. 

Galima rinktis iš dviejų modelių versijų: sumokėję keliais eurais daugiau papildomai gausite stovelį ir kelioninį dėklą.

Taip pat „HiBREW“ į Lietuvą pristatomi tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas. Tokie įrenginiai EU sandėliuose būna ypatingai retai, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

„HiBREW“ yra kompaktiškas ir portabilus kavos aparatas. Jis sveria tik 575gr., yra 75 x 228mm dydžio.

Net 80W galios ir superinėmis maitinimo galimybėmis. Jį galima turistaujant prijungti prie išorinės baterijos, prie automobilio cigarečių pridegiklio, ar tiesiog darbo vietoje su adapteriu. Ir visi pajungimo adapteriai yra pakuotėje!

Tad šį šaunų kavos aparatą drąsiai galite pasiimti su savimi visur, kur tik keliaujate.

Didelė galia, 15Bar slėgis, 3 skirtingų kapsulių palaikymas ir super paprastas valdymas leis momentaliai pasigaminti būtent tokios kavos, kokią mėgstate Jūs.

Kalbant apie kapsules, tai šis kavos aparatas palaiko: Nestle (mažas), Nestle Dolce Gusto (dideles), maltos kavos (10gr.). Visi adapteriai šioms kapsulėms yra pakuotėje.

Vandens talpa? 60ml. Pats tas vienam nedideliam kavos puodeliui.

Patogiai nuimamas/uždedamas BPA free puodelis, nerūdijančio plieno korpusas, izoliacija nuo karščio - visiškai saugus imti į rankas, su silikono elementais, vienas valdymo mygtukas karštai arba šaltai kavai.

„HiBREW“ yra puikus kavos aparatas keliaujantiems ir mėgstantiems kavą. Su šiuo šauniu daiktu galėsite pasigaminti mėgstamos kavos kad ir kur būsite: turistaujant, žvejojant, keliaujant automobiliu, darbovietėje, studijose ar kur kitur. 

Su tokiu įrenginiu galėsite pamiršti visus tuos atvejus, kai įstaigose stovintys didieji kavos aparatai pagamino neskanią kavą, o ir sutaupysite, nes kavos puodelio kainos kavinėse ir restoranuose brangsta kone kasdien.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (2)