„Mio Cyclo Discover Pal“ - geriausias dviračių kompiuteris 2022! (Video)  ()

Važinėtis dviračiu yra didelis malonumas, tačiau tą daryti su geru ir visapusiškai naudingu dviračio kompiuteriu yra dar smagiau. Su tiksliausia navigacija ir galybe puikių išmaniųjų funkcijų „Mio Cyclo Discover Pal“ yra tiesiog etaloninis dviračių kompiuteris šiais metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mio Cyclo Discover Pal“ - geriausia kokybė už priimtiniausią kainą

Naujausią dviračių kompiuterį jau galite įsigyti ir Lietuvos elektronikos parduotuvėje Varlė.lt, paspaudę šią nuorodą.

Priimtina kaina, 2 metų garantija, greitas pristatymas ir pilno komplekto pakuotė: pats „Mio Cyclo Discover Pal“, USB kabelis, tvirtinimo prie dviračio rinkinys, dirželis, naudojimosi instrukcija.

„Mio Cyclo Discover Pal“ yra itin dailus, vartotojui draugiškas, su gausa įdomių bei naudingų funkcijų ir tiesiog preciziškai tikslus navigacijos įrenginys. Jei mėgstate laiką leisti važinėjant dviračiu, toks dviračio kompiuteris labai pravers.

Įdomiausios funkcijos

„Mio Cyclo Discover Pal“ matuoja važiavimo laiką, greitį, įveiktą atstumą, aukštį ir kt. Įrenginio valdymui skirta iOS ir Android programėlė „MioShare“ leidžia išsaugoti duomenis, tvarkyti maršruto istoriją ir, jei tik norite, pasidalyti pasiekimais su savo šeima bei draugais. Taip nuolat galite atrasti naujų maršrutų ir vertų dėmesio objektų.

Vartotojui draugiška aplikacija leidžia pilnai valdyti „Mio Cyclo Discover Pal“, atsisiųsti žemėlapių bei programinės įrangos atnaujinimus. Jei neturite išmaniojo telefono ne bėda – planuoti keliones dviračiu taip pat galima tiesiog MioShare.com svetainėje.

Verta paminėt, jog tik išėmę iš pakuotės šį dviračio kompiuterį galėsite naudoti iškart.

„Mio Cyclo Discover Pal“ palaiko ir štai tokias naudingas funkcijas:

  • „MioShare“ APP
  • „Never miss“ - ką galite pamatyti ir nuveikti pakeliui
  • „Points of Interest“ (lankytinos vietos)
  • „Surprise Me“ - tiesiog pasirinkite laiką, atstumą arba kelionės tikslą ir pasirinkite vieną iš trijų netikėtų maršrutų
  • „Bike Profiles“ - su dviračiais susijusios POI: greitai ieškokite dviračių parduotuvių, skubios pagalbos vietų, maisto ir gėrimų ir dar daugiau
  • „Walking profile“ - palaiko ėjimo pėsčiomis maršrutus
  • Puikiai matoma informacija ryškiame ekrane, garsiniai įspėjimai
  • Poravimas su trečiųjų šalių APP - „Komoot“, „RouteYou“ ir „STRAVA“
  • Atnaujinimai per APP
  • Ir avarinis mygtukas su „kur aš esu?“ funkcija

Ypatingai paprastas naudojimasis Mio Cyclo Discover Pal

Naudotis šiuo dviračio kompiuteriu yra ypatingai paprasta, kadangi įdiegta vartotojui draugiška sąsaja, leidžianti iškart mėgautis maksimaliu komfortu.

Įrenginyje yra iškart įdiegti išvaizdūs ir informatyvūs Europos kelių bei dviračių takų žemėlapiai. Taigi galite iš karto pradėti važiuoti dviračiu.

Didelis ryškus ekranas

Kadangi šis spalvotas 3,5 colių dydžio ekranas yra labai didelis, jame matyti tiek daug informacijas. Labai lengva naviguoti per žemėlapius.

Tereikia vieną kartą paliesti ekraną ir dešinėje pusėje atsiras pliusas ir minusas. Priartinimas ir tolinimas dirba greitai. Užtrunka tik apie 10 sekundžių, kol adresas (gatvės pavadinimo ir numerio lygiu) bus įvestas į įdiegtus nemokamus daugumos Europos miestų žemėlapius.

Rodyklė ir krypties indikatoriai tiesiog tobulai rodo maršrutą. Paprasta ir jokios galimybės pasiklysti.

Be to, jūs dar turite ir puikią funkciją „Surprise Me“, kur gausite atsitiktinį smagų maršrutą, atsižvelgiant į jūsų nustatytą kelionės ilgį, laiką ar tikslą.

„Surprise Me“ funkcija

Su  „Mio Cyclo Discover Pal“ galite labai lengvai nuvažiuoti iš taško A į tašką B. Taip pat galite rinktis savo pageidaujamus maršrutus.

Kai pasirenkate naudoti unikalią „Surprise Me“ funkciją, įrenginys nustato tris stebinančius dviračių maršrutus pagal jūsų pasirinktą laiką arba atstumą. Žemėlapyje matote 3 spalvotus apskritimus. Tada galite spustelėti ant jų ir pamatyti papildomą informaciją, kaip: kelionės ilgis, reljefo aukštis ir t.t. Tai atrodo šitaip:

Tai smagi, patogi ir tiesiog ideali funkcija tiems, kurie mano, kad jau žino visus vietinius maršrutus. Arba jei atostogaujate ir mėgstate staigmenas nepažįstamame regione, patirti tą atradimo džiaugsmą, dar prieš atsisiunčiant ir nustatant maršrutus, tada „Mio“ dviračio kompiuteris kaip tik jums.

Ši funkcija nuolat siūlo naujus dviračių maršrutus, net jei visada pasirenkate tą patį pradžios tašką.

„NeverMiss™“

Niekada nepraleiskite lankytino taško naudodami funkciją „NeverMiss™“ - ji paverčia jūsų „Mio Cyclo Discover Pal“ užrašų knygele. Pranešimai pasirodo, kai artėjate prie kelionės vietos. Nuskaitykite QR kodą ir peržiūrėkite išsaugotus internetinius užrašus. Jūs esate savo ekskursijų vadovas!

„WeJoin™“

Dėka „WeJoin™“ dalinkitės trasomis ir mėgaukitės važiavimu su šeima ir draugais su „Mio Cyclo Discover Pal“ įrenginiu arba be jo.

„WeJoin™“ grupės trasos funkcija leidžia dalytis maršrutu ir važiuoti ta pačia trasa su draugais bei žinoti vienas kito buvimo vietą.

Kiti taip pat gali prisijungti prie grupinio važiavimo kaip sekėjai, parsisiuntę „MioShare™“ programėlę.

*Tam, kad inicijuotumėte „WeJoin“ grupinį važiavimą, reikia bent vieno „Mio Cyclo Discover Pal“.

Su „Mio Cyclo Discover Pal“ leiskitės į kelionę užtikrinti ir mėgaukitės gausybe informatyvių žemėlapių bei preciziškai tikslia navigacija.

Leiskitės nustebinami „Surprise Me“ funkcija ir pamatykite visiškai naujas vietas.

Jūsų sportiniai pasiekimai taip pat fiksuojami ir visada žinosite įveiktą atstumą, laiką, greitį, suvartotų kalorijų kiekį ir kt.

Posūkis po posūkio navigacija nukreips Jus reikiama kryptimi bei informuos garsiniu signalu. 3,5 colių dydžio spalvotame ir į prisilietimus reaguojančiame ryškiame ekrane matysite visą reikiamą informaciją ir šviečiant ryškiai saulei.

Be „Mio Cyclo Discover Pal“ Varlė.lt taip pat siūlo pigesnį variantą „Mio Cyclo 210“ ir labiau sportui orientuotą „Mio Cyclo 215HC“, kuris sukomplektuotas su belaidžiu širdies ritmo matuokliu ir greičio bei kadencijos jutikliu (šie įtaisai leidžia dviratininkams matuoti energijos išeigą kaip pedalų apsisukimų per minutę (RPM) forma, panašią į žingsniamatį aut. past.).

Daugiau informacijos apie „Mio“ kompaniją rasite Mio Lietuva | Facebook.

„Mio Cyclo Discover Pal“ bei kitus „Cyclo“ modelius jau galima įsigyti Varlė.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()