[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos, su kuponu ir net iki 300€ pigiau super geros lazerinės graviravimo staklės: „Nuostabi mašina - tereikia tik pajungti savo fantaziją!“ (Video, „SCULPFUN S9“ atsiliepimai, „LONGER RAY5“ atsiliepimai)  ()

Super gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Ypatingai geri pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

„SCULPFUN S9“ ir „LONGER RAY5“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės

494,01€ -298,99€ 494,01€

195,02€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: TF5916

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: Šiuo metu „SCULPFUN S9“ parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad už tokią kainą išparduodami paskutiniai vienetai šių puikių graviravimo staklių. Pasiūlymo laikas ribotas.

„SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Ir šiuo metu jos parduodamas už ypatingai gerą kainą. Lietuvoje tokio modelio išvis nėra, o Aliexpress „SCULPFUN S9“ kainuoja nuo 370 eurų.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir apžvalgininkai bei gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia puikią „SCULPFUN S9“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 410 x 420 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Taigi, „SCULPFUN S9“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti Benbox, GrblController, LiteFire, Laser GRBL ar kitą programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows bei Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus.

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Atkreipiame dėmesį, kad šio graviruoklio lazeris yra net 5.5-6W galios.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

„SCULPFUN S9“ jau yra įsigiję daugybė pirkėjų ir jų atsiliepimai labai pozityvūs:

Labai greitas pristatymas, puikiai supakuotas, visos detalės savo vietose, niekas nepažeista. Greitas ir paprastas surinkimas - užtrukau tik 30 min. (visa reikiama info instrukcijoje, tiesiog vadovaukitės kas surašyta pažingsniui). Išbandžiau ir viskas veikia taip, kaip ir tikėjausi. Puikus daiktas. Mėgstantiems patiems daryti DIY projektus, tiesiog būtinas. Rekomendavau visiems savo draugams ir rekomenduoju Jums!

Tai jau mano antrasis lazerinis graviruoklis. Prieš tai buvau įsigijęs pigesnį ir silpnesnį, tai SCULPFUN S9 visais parametrais ir funkcionalumu jį lenkia. Labai gražiai graviruoja ant įvairių paviršių (ir ant keramikos bei nerūdijančio plieno), 8mm akrilo lakštus pjauna kaip sviestą. Nuostabios kokybės įrenginys. 

Lengvas surinkimas, puiki pagaminimo kokybė, labai geras lazeris: tikslus ir greitas fokusavimas. Smagu graviruoti ant faneros prie tokių nustatymų: Galia -  38,5%. Rezoliucija - 7 eilutės/mm. Važiavimo greitis - 1500 mm/s. Galios užtenka ir fanerai perpjauti, tą daro itin tiksliai. Rekomenduoju. Nuostabi mašina - tereikia tik pajungti savo fantaziją!

Šaunus lazerinis graviruoklis ir plačiau apie „SCULPFUN S9“, ką su juo galima nuveikti, bandymai su skirtingomis medžiagomis - šioje apžvalgoje:

   
Rekordinė kaina!

„LONGER RAY5“ lazerinės graviravimo staklės

458,37€ -266,32€ 458,37€

192,05€

Imu!

iš Vokietijos

59% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: Šiuo metu „LONGER RAY5“ parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad už tokią kainą išparduodami paskutiniai vienetai šių puikių graviravimo staklių.

„LONGER RAY5“ yra netgi dar pigesnės lazerinės graviravimo staklės, tačiau kokybe bei galimybėmis praktiškai niekuo nenusileidžia aukščiau aptartam „SCULPFUN S9“ modeliui.

„LONGER RAY5“ taip pat greitai surenkamos, pilnai aliuminio rėmo, labai tvirto rėmo, o darbinis plotas siekia 400 x 400mm, tad galima graviruoti/pjauti ganėtinai didelius DIY objektus.

Staklės turi fiksuotą 5W ypatingai ploną lazerio spindulį - tik 0.08mm, kas yra du kartus ploniau nei įprastų lazerinių graviravimo staklių.

3.5" spalvotas valdymo ekranas, galima pajungti ir USB, TF kortelę, Wifi, įdiegtos įvairios apsaugos, dirba su populiariausiomis nemokamomis programomis ir t.t. Puikus įrenginys DIY projektams.

Šaunus įrenginys už puikią kainą. Ir pirkėjų atsiliepimai yra labai pozityvūs:

Palyginau „LONGER RAY5“ su kitais įrenginiais ir galiu patvirtinti, kad tai puikios lazerinės graviravimo staklės. Už tokią kainą tiesiog topas. Labai rekomenduoju visiems DIY mėgėjams.

Labai galingas lazeris, užtenka net kai kurių kietų medžiagų pjovimui. Paprastas mašinos surinkimas. Itin patogus valdymas. Palaiko ir APP. Akių apsauga, lazeris uždengtas, tad galima dirbti ir be akinių. Rekomenduoju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: