Kaip naudotis „Roidmi EVA“? „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos šedevras sugeba tai, apie ką ne visi ir žino (Video)  (1)

Robotų dulkių siurblių technologijų pažanga leidžia lengviau išvalyti namų grindis. Tačiau rinkoje yra daug robotų dulkių siurblių tipų, todėl svarbu žinoti, kaip nusipirkti tinkamą modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Šiuo metu šį unikalių gebėjimų robotą galite įsigyti Lietuvoje - 804€.
  • Greitas pristatymas, 2 metų garantija.

„Roidmi EVA“ - išskirtinis robotas, ypatingai patraukęs apžvalgininkų ir pirkėjų dėmesį.

Vien tokioje parduotuvėje, kaip Aliexpress, galima rasti galybę itin pozityvių atsiliepimų apie „Roidmi EVA“ robotą. 

Visgi, yra dalis ir tokių, kurie nelabai supranta „Roidmi EVA“ išskirtinumo ir ką jis sugeba, ko negeba konkurentai. Tai išsiaiškinime drauge.

Kodėl verta įsigyti 5in1 tipo, su plovimo ir savaiminio išsivalymo galimybėmis „Roidmi EVA“ robotą?

Iš esmės, tai yra 5in1 tipo robotas, kuris: šluoja, siurbia ir plauna; automatiškai dulkes išsiurbia į atliekų surinkimo stotelę; pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina; slopina bakterijų ir pelėsių dauginimąsi ir kt.

3200Pa siurbimo slėgis leis lengvai susidoroti su buitinėmis atliekomis, nesvarbu, ar tai smulkios dulkės, ar didesnės dalelės.

Plovimo funkcija labai pravers norint išplauti įvairaus tipo kietas grindis ir taip užtikrinti maksimalią švarą.

APP taip pat galima rinktis plovimo režimus ir dažnumą, nustatyti kaip dažnai būtų automatiškai ištuštinama roboto dulkių talpą. Teliks atsižvelgti į valomo ploto dydį ir pasirinkti tinkamiausius nustatymus. Viskas paprasta ir labai patogu tiek mažesnių butų savininkams, tiek ir didelių namų savininkams.

Žinoma, kad APP yra ir dar daugiau galimybių, kaip: sudaryti tvarkaraščius, nurodyti konkrečias valomas sritis arba priešingai - draudžiamas zonas, ir t.t.

Kokio tipo ir aplinkos namams geriausiai tinka „Roidmi EVA“?

„Roidmi EVA“ iš esmės tinka bet kokio tipo namams - drąsiai užtenka ir dideliems namams - ir geriausiai darbuojasi, kaip ir kiekvienas robotas, esant maksimaliai atviroms erdvėms.

Svarbu namuose rasti atvirą vietą, kur bus įrengta stotelė ir palikti neužstatytą erdvę, kad robotas lengvai ją pasiektų.

Kadangi robotas aprūpintas lazerine (LDS) navigacijos sistema bei gausa jutiklių, tai jis puikiai įvertina valomą aplinką, aptinka visus baldus ir kitus ant grindų esančius daiktus ir jų išvengdamas užtikrintai juda po kambarius bei juos išvalo.

Iki 2 cm aukščio kliūtis robotas įveiks, o gyvenant kelių aukštų name - tereiks robotą pernešti į reikiamą aukštą ir jis automatiškai jame viską išvalys. Po darbo beliks robotą pernešti ten, kur yra jo stotelė.

Kaip naudotis „Roidmi EVA“ robotu?

Pirmą kartą pradėdami naudoti „Roidmi EVA“, pirmiausia turite prijungti robotą prie namų „Wi-Fi“ - tą padarysite prisijungdami per robotui dedikuotą APP. Tada beliks paleisti roboto standartinį valymą ir jis pirmą kartą nupieš bei išsaugos kambario žemėlapį. Su kiekvienu sekančiu valymu jis atnaujina žemėlapį, kad būtų užtikrintas visų patalpų maksimalus valymas.

Jei norite automatinio valymo, tereikia nukeliauti į APP ir ten galėsite nustatyti valymo režimus, laikus, konkrečius kambarius - taip suformuosite valymo tvarkaraščius.

Jei baiminatės, kad robotas pradės darbuotis nakties metu, tai APP yra papildoma funkcija - aktyvuokite Do Not Disturb režimą ir būsite 100% užtikrinti, kad robotas netrukdys miegoti. 

Namų valymas su „Roidmi EVA“ yra ypatingai paprastas, tiesiog vienas malonumas, kadangi robotas pats po darbo išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina bei išsiurbia sausas atliekas į maišelį. Teliks vandens papildyti kokį kartą per savaitę, o atliekų maišelio užtenka visam mėnesiui.

P.S. apžvalgininkai ir pirkėjai rekomenduoja naudoti pirktinį vandenį. Iš čiaupo naudojant greičiau užkalkėja purkštukai.

Ką daryti, jei robotas neveikia arba kažkas yra negerai?

„Roidmi EVA“ naudoti yra paprasta. Jei nežinote, kaip juo naudotis, rekomenduojama atidžiai išstudijuoti anglų, rusų ir kt. kalbomis pateikiamą naudojimosi instrukciją.

Taip pat naršyklėje suvedę „Roidmi EVA“ rasite įvairių straipsnių ir vaizdo įrašų, kurie išmokys, kaip teisingai naudoti „Roidmi EVA“ robotą.

Jei tokie informacijos šaltiniai neduoda reikiamo atsakymo, tada visada galite susisiekti su vietiniu platintoju arba pasikonsultuoti su klientų aptarnavimo tarnyba oficialioje parduotuvėje, kuri suteiks reikiamą informaciją ir pagalbą.

Kaip ir kur nusipirkti atsarginių detalių bei priedų, kai jie susidėvi?

Daugelį „Roidmi EVA“ priedų, pvz.: dulkių surinkimo maišeliai, pagrindinis ritininis šepetys, šoniniai šepetėliai, filtrai, šluostės ir kt., reikia reguliariai keisti. Jeigu šių priedų naudojimo laikas artėja prie pabaigos, kaip jų nusipirkti?

Viskas yra daugiau nei paprasta. Gamintojas tokių priedų ir detalių, skirtų „Roidmi EVA“ robotui, prigamina užtektinai ir jų galite įsigyti tiek Aliexpress, tiek ir vietinėse elektronikos parduotuvėse.

Tinkamai naudodami „Roidmi EVA“ robotą jūs turėsite geriausią namų tvarkymo pagalbininką, kokį tik galima rasti už tokią kainą. Maksimali švara, autonomija ir išmanumas garantuojama.

„Roidmi EVA“ - vienas populiariausių robotų Lietuvoje. Aibė apžvalgų lietuvių kalba tik įrodo, koks jis populiarus ir pirkėjų dėmesį traukiantis technologijų šedevras:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)