Šios vasaros hitas, kuris pravers ir rudenį - per kelias sekundes pripučiami gultai (Video)  ()

Taip, šie lengvi, praktiškai patys prisipučiantys gultai rinkoje pasirodė tikrai ne šią bepasibaigiančią vasarą. Tačiau šiemet jie kaip niekada populiarūs. Tvirta medžiaga ir patogumas sužavėjo ne vieną. Juk ne kiekvieną gultą galima taip patogiai pasiimti su savimi. Pateikiame kelis šių daiktų variantus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-08-25 Šios vasaros hitas, kuris pravers ir rudenį - per kelias sekundes pripučiami gultai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Klasikinis greitai prisipučiantis gultas

Tikriausiai ne kartą girdėjote sakant, kad genialumas slypi paprastume. Taip šiuo atveju ir yra. Tai - tik paprasas nailono maišas, kuris yra toks plonas, kad suspaudus telpa į kuprinės kišenę.

Dėl savo lengvumo jis nesunkiai pripučiamas vos pavaikščiojus ar pamojavus atviru gulto galu. Susukus šį galą galima reguliuoti gulto kietumą. Šis klasikinis pripučiamas lauko baldas tinginiams šiuo metu kainuoja €26,61.

Čia galite pažiūrėti, kaip jis prisipučia:

2. Greitai prisipučiantis krėslas

O gal jums reikia dar mažesnės tokio gulto versijos? Galima nesunkiai surasti iš tos pačios medžiagos pagamintų krėslų. Jie puikiai tiks sėdint kur nors prie upės, žvejojant ar tiesiog mėgaujantis draugų kompanija. Aišku, toks krėslas yra mažesnis, todėl dar mobilesnis.

Toks greitai pripučiamas krėslas kainuoja kiek mažiau nei 13 eurų. Galima rinktis iš trijų spalvų kombinacijų.

3. Klasikinis kėdės formos krėslas

Prieš tai minėtas krėslas pasižymi sėdmaišio forma, kuri patinka ne visiems. Kai kuriems žmonėms norisi tvirtesnės atramos, todėl rinkoje sukasi ir kiek kitokio dizaino krėslai. Šis visai primena paprastą kėdę.

Šis pripučiamas kėdės formos krėslas kainuoja €9,60, galima rinktis iš keturių spalvų.

4. Gultas su atrama

Aišku, dauguma žmonių vis tiek renkasi pripučiamus gultus. Taip patogu prigulti kur nors prie vandens telkinio ar sode. Tačiau papildoma atrama padeda tiems, kurie nenori tik gulėti, bet ketina ir paskaityti ar panaršyti internete.

Toks gultas su atrama kainuoja vos daugiau nei 24 eurus. Beje, jis atlaiko 150 kg.

5. Gultas su uždanga nuo saulės

Didesnis, tvirtesnis (atlaiko 300 kg) ir su uždanga nuo saulės. Šis gultas puikiai tiks tiems, kuriems norisi daugiau vietos ir patogiau įsitaisyti. Uždanga, aišku, dabar jau pravers tik kitąmet, nors, ką gali žinoti, gal šiltesnių dienų ir akinančios saulės sulauksime dar šiemet.

Toks gultas kainuoja €27,66, galima rinktis iš penkių spalvų.

6. Miegmaišis-antklodė

Taip, vasara jau visai eina į pabaigą, tačiau nurimti neverta - dar galima pasilinksminti ir išvykti į gamtą. Tačiau vėstant orams reikia pasirūpinti tinkama apsauga nuo šalčio. Tam puikiai tiks toks miegmaišis, pagamintas iš antklodę primenančios medžiagos.

Šį miegmaišį galite naudoti kaip įprastą antklodę ar jame miegoti. Aišku, jis yra lengvesnis nei įprasti, stori miegmaišiai, bet orams dar visai neatvėsus jo turėtų pakakti. Šis miegmaišis-antklodė kaimuoja €11,60.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai ()