Vos 8€ kainuojantis vandens kokybės matuoklis laimėjo prestižinį Vokietijos „IF“ apdovanojimą: galima matuoti visas neorganines ir organines medžiagas (Video)  (2)

Nors Lietuva gali pasigirti išties geros kokybės vandeniu, tačiau yra nemažai žmonių, kurie teigia, kad jų netenkina tiekiamo vandens spalva, kvapas, ar skonis. O kas tokiame vandenyje „slepiasi“? Gal netgi ten yra žmogui kenksmingų medžiagų? Kaip tai sužinoti?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-02-22 Vos 8€ kainuojantis vandens kokybės matuoklis laimėjo prestižinį Vokietijos „IF“ apdovanojimą: galima matuoti visas neorganines ir organines medžiagas (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vežti vandenį į laboratorijas ir tirti ne tik yra nepatogu, užima nemažai laiko, bet dar ir nemažai kainuoja. Tad kokia išeitis?

Vandens pirkimas prekybos centruose tikrai ne tas variantas, kuris leistų jums sutaupyti. Juolab, kad vis tiek nežinosite, kas negerai su tiekiamu vandeniu. Tad kokia išeitis?

Atsakymas yra gana paprastas. Tereikia turėti specialų vandens tikriklį (testerį). Dabar jie yra išties patogūs, turi galybę funkcijų ir yra visiškai nebrangūs.

Vienas iš tokių yra „Xiaomi Mi TDS“. Šį vandens kokybės tikriklį jau spėjo įvertinti ne tik pirkėjai, bet ir tarptautiniai specialistai. Vokietijoje įsikūrusi tarptautinė dizaino specialistų komanda „Xiaomi Mi TDS“ tikriklį pripažino kaip patį geriausią visame pasaulyje ir įteikė prestižinį „IF“ apdovanojimą.

Buvo vertinama estetika, praktiškumas ir sauga.

Specialistai teigia, kad „šis TDS (ištirpusių kietųjų dalelių kiekio) tikriklis suprojektuotas taip, kad atrodo, lyg rankoje būtų laikomas pieštukas ar žymeklis. Juo galima matuoti visas neorganines ir organines medžiagas esančias vandenyje. Minimalistinis TDS stilius ir tvirtas korpusas yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir patogomus naudotojui. Užtenka tiesiog įmerkti tikriklį į stiklinę su vandeniu ir paspaudus vieną mygtuką gaunami rezultatai. Tai leidžia patikrinti bet kokį vandenį ir užtikrinti vandens kokybę kasdieniam vartojimui“.

„Xiaomi Mi TDS“ – pieštuko formos vandens kokybės matavimo tikriklis ne tik nustato vandens kokybę, bet gali parodyti ar yra reikalingas vandens valymas. „Xiaomi Mi TDS“ reaguoja į organinius junginius ir sunkiuosius metalus, tokius kaip cinkas, nikelis, chromas, švinas bei kt., ir parodo ištirpusių kalcio ir magnio druskų kiekį.

„Xiaomi Mi TDS“ tikriklis yra apsaugos, turi IPX6 atsparumo vandeniui standartą, tad jį naudoti yra visiškai saugu. Jis automatiškai matuoja vandens temperatūrą ir yra ypač tikslus. Galima matuoti vandens kokybę praktiškai visur. „Xiaomi Mi TDS“ tikriklį patogų nešiotis su savimi.

Pačiame „Xiaomi Mi TDS“ tikriklyje yra du baterijų elementai, o įdiegtas lustas naudoja visiškai nedaug energijos. Pats matavimo antgalis yra pagamintas iš titano. Tad „Xiaomi Mi TDS“ yra tvirtas ir mažai energijos naudojantis vandens tikriklis.

Kaip gyvai atrodo šis vandens kokybės tikriklis galite pasižiūrėti šiame video reportaže:

Kad „Xiaomi Mi TDS“ vandens kokybės tikriklis yra kokybiškas įvertino ne tik tarptautiniai dizaino specialistai, bet ir patys vartotojai. Gearbest.com pirkėjai „Xiaomi Mi TDS“ įvertino 4,93 balais iš 5 galimų. Tai išties labai aukštas įvertinimas. O kas dar yra labai svarbu, kad šis „Xiaomi Mi TDS“ vandens tikriklis yra ne tik funkcionalus, patogus naudoti, bet ir ganėtinai pigus – jo kaina siekia 8 eurus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(9)
(8)

Komentarai (2)