Kinijos turgelio stebuklai: veiksmo kamera su unikaliu elektroniniu šešių ašių giroskopu, universalus belaidis įkroviklis už 7€ ir itin pigūs, automatiškai įsijungiantys mažų gabaritų šviestuvai (Video)  ()

Ketvirtajam Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ gimtadieniui paminėti skirti išpardavimai pamažu artėja prie pabaigos. Jeigu vis dar nespėjote pasinaudoti specialiais pasiūlymais, tai skubame pranešti, jog laiko tam dar turite iki sekančio pirmadienio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, jeigu domitės įvairiais smulkiais aksesuarais iš Kinijos, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame susipažinti ir su „Gearbest 4th Anniversary Sale“ išpardavimo pasiūlymais.

Veiksmo kamera su unikaliu elektroniniu šešių ašių giroskopu

Jeigu planuojate įamžinti savo vasaros atostogų įspūdžius naudodami naujos kartos veiksmo kamerą, tuomet norime atkreipti jūsų dėmesį, kad šiuo metu Kinijoje veiksmo kamerą „Elephone REXSO Explorer K“ su papildoma nuolaida galima įsigyti už 82 eurus.

Veiksmo kamera „Elephone REXSO Explorer K“ daugybės teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl tos priežasties, nes gali pasigirti unikaliu elektroniniu šešių ašių giroskopu, kuris šiuo konkrečiu atveju gali užtikrinti gerą vaizdo įrašų stabilizavimo mechanizmą net ir filmuoja 30 kadrų per sekundę sparta, 4K raiška.

Įdomu ir tai, kad su „Elephone REXSO Explorer K“ filmuojat 720p raiška, maksimaliai galima užtikrinti net 120 FPS spartą. Galiausiai maloniai stebina dar ir tai, kad ši veiksmo kamera naudoja pažangų naujos kartos H.265 vaizdo suspaudimo formatą ir taip pat dar gali pasigirti itin kompaktiškais korpuso matmenimis (5,9 x 4,1 x 3,2 cm, 65 g.).

Belaidis įkroviklis

Jeigu turite pakankamai naują išmanųjį telefoną, kuris taip pat palaiko belaidžio įkrovimo funkciją, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti su nuolaida parduodamu Qi standartą palaikančiu belaidžiu įkrovikliu iš Kinijos.

Šis vos 7 eurus šiuo metu kainuojantis belaidis įkroviklis susilaukia itin daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų ne vien tik dėl puikios surinkimo kokybės bei savo gero efektyvumo, bet dar ir dėl to, nes gali pasigirti geru suderinamu su daugybe pačių populiariausių išmaniųjų telefonų.

Pasak gamintojo, šis Kinijoje gaminamas belaidis Qi standarto įkroviklis puikiai veikia ne tik su „Samsung“ bei „LG“, bet taip pat ir „Apple“ bei „Nokia“ išmaniaisiais telefonais.

Specialiai nuo judesio automatiškai įsijungiantys mažų gabaritų šviestuvai

Skaitytojai, kurių namuose yra laiptai arba didelė sieninė spinta, greičiausiai dažnai susiduria su nepakankamo apšvietimo problema. Vis dėlto dabar tokią problemą galima labai paprastai išspręsti tiesiog įsigijus specialius nuo judesio automatiškai įsijungiančius mažų gabaritų šviestuvus. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje už tris tokio tipo šviestuvus su nuolaida teks sumokėti vos 10 eurų.

Šie specialūs judesio daviklį turintys šviestuvai yra maitinami nuo trijų AAA tipo baterijų ir judesį gali fiksuoti net trijų metrų atstumu. Šiuo atveju svarbu pabrėžti ir tai, kad šie LED tipo šviestuvai sukuria 2700 – 3200 K spalvinės temperatūros apšvietimą ir taip pat jeigu neužfiksuoja jokio judesio, automatiškai išsijungia praėjus 20 sekundžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()