TOP 10 perkamiausių prekių per didžiausią vasaros Kinijos turgelio išpardavimą: nuo SSD išorinio disko su duomenų šifravimu iki itin populiarių robotų dulkių siurblių ir „Huawei“ sporto ausinių  (1)

Internetinėje parduotuvėje Gearbest.com su trenksmu prasidėjęs didžiausias metų vidurio išpardavimas „Gearbest 618“ kaip reikiant įsibėgėja. Ta proga Gearbest.com paruošė populiarių prekių rinkinį, kurioms taiko įspūdingo dydžio nuolaidas, o daliai iš jų dar papildomai pridėjo ir nuolaidų kuponus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiai savaitei Gearbest.com, bevykstančio „Gearbest 618“ proga, pristato naują pačių populiariausių ir geriausiai vertinamų prekių rinkinuką.

Čia rasite įvairių pasiūlymų: atminties kortelę, išorinį SSD diską, ausinių, išmaniųjų telefonų, itin populiarų ir gerai vertinamą vaizdo registratorių ir tikrus namų pagalbininkus robotus dulkių siurblius.

Šio sąrašo prekėms yra taikomos net iki 56 % nuolaidos, o daliai jų dar ir papildomi nuolaidų kuponai dėl kurių prekės tampa dar pigesnės. Deja, bet geriausios ir populiariausios prekės labai sparčiai mažėja - jas perka masiškai iš viso pasaulio. Tokios kainos, kokios nurodytos rašymo metu, gali galioti nuo kelių valandų iki kelių dienų, tad nenustebkite, jei skaitydami tekstą jau matysite realius kainų pasikeitimus parduotuvėje. 

1. „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

Šiuo metu šiai atminties kortelei taikoma 25 % nuolaida, tad galutinė kaina siekia 5,22 eurus, o matant, kad ją jau įvertino 5569 pirkėjai ir jų skiriamas balų vidurkis iš 5 galimų siekia net 4,92, leidžia suprasti, kad tai išskirtinai geras produktas.

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai. Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

Taip pat labai svarbu paminėti, kad „MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams. Tad tai rimtas ir jūsų duomenis saugoti padėsiantis įrankis, kurį puikiai vertina tūkstančiai pirkėjų.

2. „Samsung T5“ išorinis 500 GB talpos SSD diskas - metalinis korpusas, AES 256 bitų šifravimas

Šiuo metu jam taikoma net 51 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 121,8 eurus. Kol kas jį spėjo įvertinti tik 6 pirkėjai, bet visi jie skyrė maksimalų įvertinimą – 5 balus.

Išorinis „Samsung T5“ SSD diskas naudoja antros kartos USB 3.1 sąsaja (10GBps), kas užtikrina maksimalų duomenų perdavimo greitį. „Samsung“ nurodo, kad jų „T5“ maksimalus duomenų perdavimo greitis siekia 540 MB/s, kuris yra beveik 100 MB/s didesnis nei „T3“ ir gali būti tiesiogiai prijungtas prie „Android“ įrenginio.

Kompanija taip pat atnaujino „T5“ programinę įrangą, leidžiančią iš naujo nustatyti slaptažodį, patikrinti kiek dar liko laisvos SSD disko talpos bei tvarkyti programinės įrangos atnaujinimus.

„T5“ turi AES 256 bitų šifravimą, kas užtikrina vartotojo duomenų apsaugą. Be to, gamintojas teigia, kad šiame išoriniame SSD diske yra dinaminė nuo perkaitimo apsauganti technologija, kuri automatiškai stebi bei valdo darbo temperatūrą, užtikrina, kad ji būtų optimali ir iki minimumo sumažėtų perkaitimo galimybė.

„T5“ turi pilnai metalinį korpusą, yra atsparus smūgiams, gali nukristi ant žemės ir iš dviejų metrų aukščio bei gamintojas oficialiai suteikia 3-ejų metų garantiją. Neabejotinai, tai – aukščiausios kokybės produktas.

3. „Huawei AM61“ belaidės ir sportinio tipo „Bluetooth“ ausinės

Joms yra taikoma 56 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 17,4 eurus.

„Huawei AM61“ belaidės ausinės yra puikaus dizaino, jos yra ryškios ir blizgios. Vien tik pažvelgus į pirmąją nuotrauką galima pasakyti, kad tai „urban“ stiliaus atstovės. Taip pat jose yra magnetukai, tad tuo metu, kai jų nedėvėsite, jos bus viena su kita tvarkingai sukibusios.

Ausinės pagamintos iš tvirtų ABS ir TPE medžiagų, o ausines jungiančio laido ilgis yra 60 centimetrų. Jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, kadangi turi mikrofoną, o triukšmo slopinimo technologija užtikrins, kad girdėsite vien tik muziką be pašalinių garsų.

137 mAh talpos baterijos užteks be sustojimo klausytis muzikos 11 valandų, o budėjimo režime ausinių nereikės papildomai įkrauti iki 240 valandų. Bateriją per microUSB laidą įkrausite per 2 valandas.

11 mm tranduktorius, 32 omų varža ir nuo 20 iki 20000 Hz dažnis užtikrina puikios kokybės muziką. O kas yra itin svarbu, kad nėra jokių laidų, nes informacija yra perduodama „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Ausinės suderinamos su „iPhone“, „iPod“ ir kitais išmaniaisiais telefonais.

Kiekviena ausinė sveria vos 5 gramus, tad jų ausyse net nesijaus. Jos yra atsparios vandeniui, prakaitui ir yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems aktyvi ir net kartais ekstremali veikla yra gyvenimo būdas.

4. „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės

Šios itin populiarios ir puikių pirkėjų įvertinimų (4,88 iš 5 galimų, o jau įvertino net 9194 pirkėjas aut. past.) susilaukiančios ausinės šiuo metu kainuoja 5,74 eurus.

Tai gana sunkiai įsivaizduojama, kad ausinės kainuotų vos kiek daugiau kaip 5 eurus. Manote, kad jos yra nieko vertos? Na, su tuo gerokai nesutiktų šios apžvalgos autorius. Jis sakė, kad „neįsivaizduoju, ką panašaus į Xiaomi Piston Fresh galima nusipirkti už mažiau nei 10 eurų“.

„Xiaomi Piston Fresh“ ausinės turi standartinį 3,5 mm kištuką; 125 centimetrų ilgio laidą; yra pagamintos iš aliuminio lydinio ir plastiko; varža – 32 omai, 98 dB; palaiko tokias funkcijas kaip: atsiliepimas į skambutį, mikrofonas, dainų perjungimas; galima rinktis iš įvairių spalvų ir sveria vos 14 gramų.

Muzikos kokybė yra gera. Jose yra labai geri ir aiškūs žemi tonai. Klausantis elektroninės, bliuzo, roko ar bet kokio kito žanro muzikos aiškiai girdimi visi dainų elementai. Tiesa, muzika nėra labai garsi, bet ji grojama tik truputi tyliau nei „Xiaomi Hybrid“ ausinėmis.

Deja, bet aukšti tonai nesulaukia tiek dėmesio kaip žemi - be hibridinės technologijos tiesiog to neįmanoma padaryti, todėl pagal universalumą šios ausinės neprilygsta „Xiaomi Hybrid“. Plačiame dažnių diapazone jau nėra tokio detalumo, tačiau daugeliui muzikos kūrinių jo ir nereikia. 

Nors „Xiaomi Hybrid“ ausinėse garsas yra detalesnis, bet „Xiaomi Piston Fresh“ ausinėse geresni žemi tonai ir šios ausinės puikiai tiks tiems, kurie mėgsta klausytis repo, transo, techno, „drum-and-base“, elektroninės muzikos ir net tiems, kurie klausosi roko, džiazo ar bliuzo.

5. „Vernee V2 Pro“ 6 GB RAM + 64 GB ROM išmanusis telefonas

Dabar jam taikoma 12 % nuolaida ir jį galima įsigyti už 234,90 eurus.

Kalbant apie technines „Vernee V2 Pro“ konfiguracijas, tai jis aprūpintas „Helio P23“ 8-nių branduolių procesoriumi, 6 GB RAM ir 64 GB ROM. Taip pat jame yra itin talpi 6200 mAh baterija, o C-tipo jungtis palaiko 9V/2A greitojo įkrovimo technologiją. „Vernee V2 Pro“ turi dvigubą galinę „SONY IMX 258“ 21 MP + 5 MP kamerą ir dvigubą priekinę 13 MP + 5MP kamerą, bei palaiko „grožio režimą“. Optimizuota „VOS“ operacinė sistema, kurios pagrindas yra „Android 8.1“, užtikrina efektyvų ir taupų energijos naudojimą.

Taip pat „Vernee V2 Pro“ palaiko daugybę įvairių funkcijų, tarp kurių yra NFC, GLONASS, GPS, pirštų atspaudų nuskaitymas, „FACE ID“ ir net širdies ritmo matavimas.

„Vernee V2 Pro“ pasižymi gražiais dizaino sprendimais, turi 5,99 colių įstrižainės FHD+ ekraną su 2160 x 1080 raiška. Ekrano santykis su visu telefonu siekia net 81,3 % ir kaip teigia gamintojas, tai „suteikia platesnę ir maloniai šokiruojančią regėjimo patirtį.“

Ekranas naudoja „Corning Gorilla 2.5D“ stiklą, kuris užtikriną ekrano atsparumą subraižymams ir skilimui, jei netyčia telefonas iškristų iš rankų. „Vernee“ kompanija kurdama šį telefoną naudojo karinio lygio medžiagas, aukščiausią detalių jungčių sandarinimo technologiją ir visapusiškai vandeniui atsparią konstrukciją.

„Vernee V2 Pro“ išlaikė tarptautinį IP68 standartą ir tai reiškia, kad šis telefonas yra atsparus vandeniui. Negana to, jis iki 30 minučių gali išbūti ir pilnai funkciuonoti iki 1,5 metrų vandens gylyje. Tvirtas „Vernee V2 Pro“ nugarėlės korpusas su unikaliais „mažais taškeliais“ užtikrina, kad telefonas rankoje laikose itin tvirtai ir iš jos neslysta.

O dėka papildomų šonuoses esančių raudonų juostelių bei keturiuose kampuose esančių iš karinio lygio magnalio ir TPU medžiagų pagamintų elementų, „Vernee V2 Pro“ yra itin tvirtas ir patvarus. „Vernee“ kompanija „Vernee V2 Pro“ telefoną išbandė ekstremaliuose testavimuose. Po beveik 2000 kartų, kai „Vernee V2 Pro“ buvo metamas ant žemės visais 6 kampais (šonų, nugarėlės, kraštinių ir net ekrano aut. past.), testų rezultatai parodė, kad šis telefonas yra visapusiškai tvirtas.

Nors tai itin ištvermingas telefonas, bet jis tėra 12 mm storio, o kaip tokio tipo atstovui, tai yra nedaug. O dviguba 2.5D konstrukcija užtikrina, kad telefoną yra patogu ir malonu laikyti rankoje. Tad palyginus su tradiciniais itin tvirtais telefonais, „Vernee V2 Pro“ atrodo išties gražiai ir madingai, o tarp tokio tipo telefonų tai jau nėra toks dažnas reiškinys.

6. „LeEco LeTV Le S3 X522“ 3 GB RAM + 32 GB ROM išmanusis telefonas

Šiuo metu jam taikoma 13 % nuolaida ir jo kaina siekia 85,26 eurus, tačiau su papildomu nuolaidos kodu LETV4PDARU626, jį įsigysite dar pigiau. Galutinė kaina sieks tik 80,91 eurą.  Tai visiškai neseniai rinkoje pasirodęs telefonas, tad pirkėjų įvertinimų dar nėra itin daug, tačiau 4 šį telefoną įsigiję pirkėjai jam davė 5 balus iš tiek pat galimų.

Šis 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekraną turintis išmanusis telefonas yra aprūpintas 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Deja, bet papildomos atminties kortelės nepalaiko. Visgi, kaip biudžetiniui ir dabar parduodamam už tokią gerą kainą telefonui, tai yra ganėtinai gerai.

Juolab, kad po metaliniu korpusu yra „Snapdragon 652“ procesorius ir „Adreno 510“ vaizdo plokštė. Darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema, turi 3000 mAh bateriją, kurią, kaip teigia gamintojas, įkrausite itin greitai, nes telefonas palaiko greitąjį baterijos įkrovimą.

Pagrindinė galinė kamera turi 16 MP, o priekinė – 8 MP. Yra „Bluetooth“, „WiFi“, GPS, USB-C tipo jungtis, ir net pirštų atspaudų skaitytuvas. Kaip telefonui, kuris kainuoja 81 eurą, tai yra puiku.

7. „Xiaomi Redmi Note 5“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija

Dabar taikoma 11 % nuolaida ir šio išmanaus telefono kaina siekia 200,10 eurų, tačiau su papildomu nuolaidos kupono kodu GBmidyear18626RU14, jo kaina nukris iki 161,82 eurų, tad papildomai sutaupysite dar 38,28 eurus.

„Xiaomi Redmi Note 5“ yra naujesnė „Xiaomi Redmi 5 Plus“ versija, kuri vakaruose dar yra vadinama „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“. Tarp „Xiaomi Redmi Note 5“ ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ įprastai būna gana ženklus kainos skirtumas, tačiau kai taikoma dviguba nuolaida „Xiaomi Redmi Note 5“ išmaniajam telefonui, tai šios apžvalgos autoriaus pabrėžtas ženklus kainos skirtumas tarp „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ir „Xiaomi Redmi Note 5“ nebetenka prasmės.

Kitas akivaizdus skirtumas tarp šių telefonų į kurį yra būtina atkreipti dėmesį yra tai, kad procesoriai telefonų skiriasi. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi „Snapdragon 625“, „Xiaomi Redmi Note 5“ – „Snapdragon 636“. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi 3/4 GB RAM + 32/64 GB ROM, kurią galima praplėsti su papildoma 128 GB atminties kortele. „Xiaomi Redmi Note 5“ turi 3/4/6 RAM ir 32/64 GB ROM, kuriuos su TF kortele taip pat galima padidinti iki 256 GB.

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi ganėtinai geras kameras: 12 MP gale (f/2.2 diafragma) ir 5 MP priekyje. „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ gale turi 2 kameras: 12 MP (f/2.2 diafragma) + 5 MP (f/2.0 diafragma) ir net 20 MP (f/2.2 diafragma) priekinę kamerą.

Na, o apžvaldos autoriaus palyginęs „Xiaomi Redmi Note 5“ (arba „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ aut. past.) su tikru flagmanu „Samsung Galaxy S9+“ priėjo išvados, kad šiomis dienomis skirtumai tarp flagmanų ir biudžetinės klasės telefonų yra minimalūs. „Ir tai yra nuostabu, kad nusipirkus telefoną už mažiau kaip 200 eurų, gali mėgautis naujausiais išmaniųjų telefonų technologijų privalumais.

8. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

Dabar taikoma 23 % nuolaida ir jo kaina siekia 26,10 eurus. Šį puikų prietaisą jau įvertino 575 pirkėjų ir jam skyrė itin aukštą 4,85/5 įvertinimą.

Vaizdo registratorius šiais laikais yra tiesiog būtinas dalykas. Jis padeda išvengti nemalonių situacijų kelyje ir įvykus eismo įvykiui užsitikrina rimtą alibį. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius ir įprastai yra gana nebrangus įrenginys, bet kai jam dar ir taikomos nuolaidos jis apskritai neturi konkurentų.

Apie šį vaizdo registratorių kiek ankščiau publikavome išsamią apžvalgą, kurioje apžvalgos autorius teigė, kad „stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.“ Tikrai rekomenduojame perskaityti šią išsamią „Xiaomi 70 Mai“ apžvalgą, kurioje rasite atsakymus į visus klausimus, kokie tik kils dėl šio vaizdo registratoriaus.

Šįkart tik trumpai priminsime kuo pasižymi „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius.

Jį galima valdyti tiek rankiniu būdu, tiek ir išmaniajame telefone esančia programėle. „Xiaomi 70 Mai“ turi „SONY IMX323“ vaizdo jutiklį, 130 laipsnių objektyvą, 2 MP jutiklį, 1080p filmavimo galimybę, balso atpažinimo technologiją (supranta tik kinų kalbą aut. past.) ir „Wi-Fi“ modulį. Šis įrenginys turi 240 mAh bateriją, trijų ašių akcelerometrą, o pakuotėje yra viskas, ko reikia registratoriaus veikimui, išskyrus atminties kortelę.

Pačioje pakuotėje rasite „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorių, 12-24 V įtampą palaikantį automobilinį įkroviklį su USB jungtimi, ganėtinai ilgą 3,5 metrų microUSB laidą ir statinį tvirtą lipduką. Toks pritvirtinimo būdas užtikrina, kad vaizdo registratorius tvirtai laikosi ir nedreba.

Labai naudinga funkcija yra „G-sensor“. Ji užtikrina, kad atsitrenkus į ką nors ar esant sudėtingiems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant jau esančių vaizdo įrašų.

Tad „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius yra išties puikus įrenginys, o dabar dar pasižymi ir puikiu kainos bei kokybės santykiu.

9. Robotas dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“

Dabar šiam namų tvarkymo pagalbininkui taikoma 29 % nuolaida ir jo kaina siekia 136,59 eurus, tačiau su papildomu nuolaidos kuponu GBHJ05, jo kaina papildomai sumažės iki 130,50 eurų. Šį puikų įrenginį jau spėjo įvertinti net 954 pirkėjai ir jam skyrė aukščiausius balus – 4,86/5.

Išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“ ypatingas yra dėl to, kad yra aprūpintas ne tik priešlaikinio susidūrimo sistema (angl. anti-collision system), bet taip pat aukščio identifikavimo sprendimu (angl. drop avoidance induction). Šis sprendimas itin praverčia tada, kai „ILIFE V7S Pro“ grindis tenka valyti, pavyzdžiui, prie laiptų.

Taip pat reikia pabrėžti dar ir tai, kad šis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik šiukšlėms surinkti, bet taip pat ir grindims plauti. Priklausomai nuo pasirinko darbo režimo išmaniajame dulkių siurblyje turi būti naudojama arba 300 ml šiukšlių surinkimo talpa, arba 450 ml talpos vandens rezervuaras.

Be to, „ILIFE V7S Pro“ papildomo solidumo suteikia ir įdiegtas dvigubas dulkių filtravimo mechanizmas, o ne ką mažiau stebina ir integruota santykinai didelės 2600 mAh talpos baterija, kuri šiam išmaniajam dulkių siurbliui nepertraukiamai leidžia veikti daugiau nei dvi valandas.

Šiame išmaniajame dulkių siurblyje taip pat yra įdiegta baterijos energijos lygio valdymo sistema, kuri informuoja „ILIFE V7S Pro“ apie išsikraunančią bateriją. Gavęs šį įspėjimą išmanusis dulkių siurblys tiesiog automatiškai susiranda savo įkrovos stotelę, o kai baterija pakankamai įsikrauna, toliau imasi vykdyti jam patikėtą užduotį.

Šis robotas dulkių siurblys yra labai rimtas konkurentas ir puikiai žinomam „Xiaomi Mi Robot“. Pastarasis yra šiek tiek galingesnis, bet apžvalgos autorius teigė, kad nors „ILIFE V7S Pro“ pasirodė šiek tiek prasčiau ant kiliminės dangos, bet šiam robotui geriau nei „Xiaomi“ sekėsi ant kietų grindų, o be to, jis turi grindų plovimo šepetį, kuo negali pasigirti „Xiaomi“. Taip pat tyliau dirba, pats mažiau kainuoja ir puikiai tinka mažesnių namų ir būtų savininkams.

O vienoje iš paskutiniųjų apžvalgų „ILIFE V7S Pro“ palyginome su senesniu „ILIFE V5S Pro“ modeliu. Nors pastarasis yra itin geras robotas dulkių siurblys, bet naujasis „ILIFE V7S Pro“  turi platesnį valymo kelią ir didelį motorizuotą šepetį. Išsamiai apie šiuos robotus dulkių siurblius galite perskaityti čia.

10. „Roborock S50“ arba antros kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Dabar jam taikoma 22 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 382,80 eurus. Jį jau įvertino 3039 pirkėjai ir skyrė labai aukštą įvertinimą – 4,87 iš 5.

Kalbant apie patį „Roborock S50“ robotą dulkių siurblį reikia pastebėti, kad jis yra ganėtinai panašus į pirmosios kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dulkių siurblį, apie kurį rašėme ne vieną kartą, bet yra ir tam tikrų svarbių skirtumų, kodėl „Roborock S50“ lenkia savo pirmtaką.

Pirmiausiai, kaip ir teigė šios apžvalgos autorius, „Roborock S50“ yra galingesnis – jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ turi šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad „Roborock S50“ turi 0,14 l talpos vandens bakelį, plaušinę, yra truputi mažesnis ir sveria 300 gramų mažiau.

„Roborock S50“ aprūpintas daugybę skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus – visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelė. Taip pat yra ir pagrindinis šepetys, kuris pakelia didesnius nešvarumus, o tyliai dirbantis variklis susiurbia visas smulkias ant grindų nukritusias daleles.

Jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turėjo problemų dėl nelygių paviršių, tai yra jam sunkiau sekėsi nuo grindų užlipti ant kilimo, tai dėl padidintų „Roborock S50“ ratų šio keblumo visiškai nebeliko.

Taip pat „Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų. „Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. „Roborock S50“ robotas dulkių siurblys po darbo grįžta prie įkrovimo stotelės, tad jo tikrai nereikės ieškoti po visus namus. Tai išties puikus namų tvarkymo pagalbininkas, o dabar dar ir siūlomas už puikią kainą.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Nuolaida ir nuolaidos kuponas

Galutinė kaina

„MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

4,92

5569

25 %

5,22 €

„Samsung T5“ išorinis 500 GB talpos SSD diskas

5

6

51 %

121,8 €

„Huawei AM61“ belaidės ir sportinio tipo „Bluetooth“ ausinės

5

1

56 %

17,4 €

„Xiaomi Piston Fresh“ ausinės

4,88

9194

-

5,74 €

„Vernee V2 Pro“ 6 GB RAM + 64 GB ROM išmanusis telefonas

-

-

12 %

234,9 €

„LeEco LeTV Le S3 X522“ 3 GB RAM + 32 GB ROM išmanusis telefonas

5

4

13 %

LETV4PDARU626

80,91 €

„Xiaomi Redmi Note 5“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija

4,75

358

11 % GBmidyear18626RU14

161,82 €

„Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

4,85

575

23 %

26,1 €

Robotas dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“

4,86

954

            29 %              GBHJ05

130,5 €

„Roborock S50“ arba antros kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

4,87

3042

22 %

382,8 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)