Galima sutaupyti apie 50€: skelbiamos nuolaidos tarptautinei „Xiaomi Redmi Note 5“ versijai su 4000 mAh baterija, 3 kameromis, 5,99" ekranu, 18:9 santykiu ir puikiais atsiliepimais iš pirkėjų (Video)  ()

„Xiaomi“ į plačiuosius vandenis išėjo rinkai pasiūlydama pigių kokybiškų išmaniųjų telefonų. Ši sritis kompanijai vis dar yra labai svarbi. „Xiaomi Redmi Note 5“ yra labai geras nebrangus išmanusis telefonas su dideliu ekranu, 13 MP asmenukių kamera ir 4000 mAh talpos baterija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-17 Galima sutaupyti apie 50€: skelbiamos nuolaidos tarptautinei „Xiaomi Redmi Note 5“ versijai su 4000 mAh baterija, 3 kameromis, 5,99" ekranu, 18:9 santykiu ir puikiais atsiliepimais iš pirkėjų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Ekranas: 5,99 coliai, 2160 x 1080 pikselių rezoliucija (18:9), apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu.
  • Procesorius: galingas „Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core“ procesorius, 8 branduoliai, 1,8GHz dažnis.
  • Vaizdo plokštė: Adreno 506.
  • Atmintis: 4 GB RAM 64 GB duomenų atmintis + atminties kortelė iki 128 GB.
  • Kameros: galinė dviguba kamera - 12 MP + 5 MP su f/1.9 + f/2.0 diafragma ir vaizdo stabilizatoriumi filmuojant, priekinė vienguba kamera - 13 MP su f/2.0 diafragma.
  • OS: MIUI 9, sukurta „Android 8.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija, budėjimo režime užteks 2-3 dienoms.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, „Face ID“ technologija.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, „microUSB“ jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n, FM radijas, GPS, GLONASS, BDS. 4G veiks Lietuvoje (FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B4 1700MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B40 2300MHz.
  • Jutikliai: giroskopas, akcelerometras, infraraudonųjų spindulių.
  • Korpusas: Metalinės rėmas su plastiko detalėmis.
  • Išskirtinės savybės: ne tik didelis ekranas ir talpi baterija, bet ir išmani kamera, geros techninės savybės, gražus dizainas.
  • Matmenys ir masė: 15,86 x 7,54 x 0,81 cm; 181 g.

Kaina 

4/64GB

3/32GB

  • Gearbest „Xiaomi Redmi Note 5“ (3/32GB) siūlo su 31% nuolaida už 147 eurų su nemokamu siuntimu į Lietuvą registruotu paštu. 

  • Lietuvoje „Xiaomi Redmi Note 5“ (3/32GB) kainuoja 194€

  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 47€.

Visi modeliai

„Xiaomi Redmi Note 5“ yra nebrangus, tačiau pakankamai įspūdingas telefonas. Visų pirma į akis krenta šio telefono išvaizda - 5,99 colių ekranas užima labai didelę priekinio paviršiaus dalį. Dviguba kamera tik šiek tiek išsikiša už korpuso silueto, todėl „Xiaomi Redmi Note 5“ patogiai gula rankose.

Aišku, didelis ir raiškus ekranas yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stikliuku, kuris taip lengvai nesibraižo. Pakuotėje rasite ir minkštą dėkliuką, kuris telefonui suteiks papildomą mechaninę apsaugą.

„Xiaomi Redmi Note 5“ turi pakankamai talpią 4000 mAh bateriją. Naudojant įprastai, jos turėtų pakakti net dviems dienoms. Nepaisant didelės baterijos, telefonas vis tiek sveria tik 181 gramą - tai tikrai nėra didelis svoris.

Įspūdingai atrodo ir pagrindiniai parametrai. „Xiaomi Redmi Note 5“ turi „Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core“ 1,8GHz procesorių, 4 GB RAM ir 64 GB vidinę atmintį. Pastarąją dar galima papildyti ir atminties kortele.

Jei jos nereikia, telefonas gali priimti dvi SIM korteles - tai yra naudinga savybė. Aišku, „Xiaomi Redmi Note 5“ leidžia naudotis 4G privalumais, o svarbiausia, palaiko visus lietuviškus 4G dažnius.

„Xiaomi Redmi Note 5“ naudoja MIUI 9 operacinę sistemą, sukurtą „Android 8.0 Oreo“ pagrindu. Ne vienas pirkėjas teigia, kad šia operacine sistema naudotis yra labai lengva, o kartu visada galima naudotis „Google Play“ parduotuvės paslaugomis.

Bene įspūdingiausia „Xiaomi Redmi Note 5“ savybė yra kamerų trijulė. „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniajame telefone itin daug dėmesio skirta kameroms ir jų galimybėms. „Xiaomi“ teigimu, galinės kameros užtikrins, kad nuotraukose būtų dar daugiau ryškumo bei aiškumo ir tai ypač jausis darant nuotraukas tamsiu paros metu.

Gale yra 12 ir 5 MP kameros. Jos efektyviai stabilizuoja vaizdą, turi f1.9 diafragmą, o tai labai retas bruožas tokios kainos telefonuose ir veikia labai greitai. „Xiaomi Redmi Note 5“ leidžia įrašinėti 1080p raiškos vaizdo įrašus.

13 MP priekinė kamera turi savo LED blykstę ir krūvą nustatymų, kurie leis be pastangų kurti gražias asmenukes. Atrodo, kad „Xiaomi“ ypač didžiuojasi galimybę asmenukių fonams suteikti neryškią išvaizdą, taip kuriant meniškus efektus.

Kas geriau - ar „Xiaomi Redmi 5 Plus“, ar beveik identiškos išvaizdos, bet naujesnis ir brangesnis „Xiaomi Redmi Note 5“? Abu telefonai turi identiškus 5,99 colių įstrižainės FHD ekranus, 1080 x 2160 rezoliucija, 18:9 santykis, 403 ppi, ir ekrano santykis su visu telefonu siekia 77,4 %. Tad padėjus abu telefonus ant stalo bus gana sunku pasakyti, kuris yra „Xiaomi Redmi 5 Plus“, o kuris „Xiaomi Redmi Note 5“. 

Taičiau procesoriai telefonų skiriasi. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi „Snapdragon 625“, „Xiaomi Redmi Note 5“ – „Snapdragon 636“. ANTUTU testų rezultatai atrodo taip: „Xiaomi Redmi 5 Plus“ – 62000, „Xiaomi Redmi Note 5“ – 110000.

„Xiaomi Redmi Note 5“ tikrai siūlo daug, turint omenyje įrenginio kainą. Ne tik didelis ekranas ir talpi baterija, bet ir išmani kamera, geros techninės savybės, gražus dizainas. Nieko keisto, kad pirkėjai šiuo telefonu yra tokie patenkinti.

Vertinimai

  • „Xiaomi Redmi Note 5“ yra puikus telefonas ir turbūt geriausias 2018 metų anonsas. Javed‘as Anwer‘as teigia, kad tai vienas iš geriausių šiuo metu rinkoje esančių telefonų. Iš esmės jo kameros yra geresnės nei „Xiaomi Mi A1“. Taip pat „Xiaomi Redmi Note 5“ turi didesnį ir geresnį ekraną, talpesnę bateriją. Tačiau pasinaudojus abiem šiais telefonais, apžvalgininkui iš karto pamatomas naudojimosi skirtumas ir tada „Xiaomi Mi A1“ išmanusis telefonas švaraus „Android“ gerbėjams tampa priimtinesnis. Ne visiems, bet daugumai. Kaip Javed‘as Anwer‘as „Xiaomi Redmi Note 5“ palygino su „Xiaomi Mi A1“.

  • Apžvalgos autoriui „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ir „Xiaomi Redmi Note 5“ atrodo ganėtinai panašūs telefonai, tačiau yra ir tam tikrų skirtumų. Kalbant apie filmuojamo vaizdo kokybę, tai „Xiaomi Redmi Note 5“ gerokai lenkia „Xiaomi Redmi 5 Plus“. Dėl skaitmeninio vaizdo stabilizavimo vaizdo kokybė yra itin kokybiška ir sklandi. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ šioje kategorijoje gerokai atsilieka nuo „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“. Tad jei planuojate filmuoti, neabejotinai reikia rinktis „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“. Tas pats galioja, jei mėgstate žaisti žaidimus, daryti portretines nuotraukas ir kaip minėta, turėti geresnę filmavimo kokybę, tada geriau sumokėti šiek tiek daugiau ir įsigyti „Xiaomi Redmi Note 5“. Jei šie dalykai jums nėra prioritetiniai, tada drąsiai rinkitės „Xiaomi Redmi 5 Plus“, kuris taip pat yra puikus išmanusis telefonas ir daugeliu atveju stiprus konkurentas naujajam „Xiaomi Redmi Note 5“.

  • Kas būtų, jei  geriausiu vidutinės klasės telefonu vadinamą „Xiaomi Redmi Note 5“ palygintume su falgmanu „Samsung Galaxy S9+“? „Tai būtų apsurdiška lyginti du telefonus, kurių kaina skiriasi 4,5 karto, bet galime pasižiūrėti į vidutinės klasės telefonų ir flagmanų skirtumus“. Ir akivaizdu, kad šiomis dienomis šie skirtumai yra absoliučiai minimalūs - nusipirkus telefoną už mažiau kaip 200 eurų, galima mėgautis praktiškai visais naujausiais išmaniųjų telefonų technologijų privalumais.
  • Telefonas, kuris siūlo gerokai daugiau už kur kas mažesnę kainą: „Samsung Galaxy A6+“ palyginimas su „Xiaomi Redmi Note 5“ ir kada kokį rinktis. „Redmi Note 5 Pro“ turi žymiai galingesnį „Qualcomm Snapdragon 636“ lustų rinkinį, kurį gauname su bazine 4 GB RAM atmintimi. Taip pat gauname 64 GB ROM, kuri su microSD kortele išplečiama dar papildomai 128 GB. Visais parametrais, išskyrus kameros,  laimi „Redmi Note 5 Pro“ - yra gerokai spartesnis ir pigesnis daugiau nei 100€.  Tačiau jei norite geriausios kameros iki 350€ kainos diapazone, vienintelis pasirinkimas „Samsung Galaxy A6+“. Dienos metu didelio skirtumo nepajusite, bet prietemoje „Samsung“ telefonos fotografuos geriau. 

„Xiaomi Redmi Note 5“ Gearbest.com portale yra vertinamas 4,79 žvaigždutėmis iš 5 (1666 pirkėjų įvertinimai). Ne visiems patinka MUI 9 operacinė sistema, kiti turi nusiskundimų kameros kokybe sutemus, bet tai tipiniai visų biudžetinių telefonų niuansai. Tačiau daugelis yra visiškai patenkinti savo pirkiniu - štai ką keletas jų norėjo pasakyti:

  • Ruby BR – „Labai našus procesorius, tarptautinė versija gauna 64 GB ROM ir 4 GB RAM, todėl veikia labai gerai. Operacinė sistema MIUI yra intuityvi, ja naudotis paprasta. Tarp kitų pliusų išskirčiau kainą, specifikacijas, tiesiog įspūdingą nuotraukų ir vaizdo įrašų stabilizaciją, 13 MP asmenukių kamerą su LED blykste“
  • Chee – „Stebėjau šio telefono debiutą, tada jis atrodė per geras, kad būtų tiesa. Kai jį gavau, buvau maloniai nustebintas. Telefono kokybė yra labai aukšta. Ekrano rezoliucija yra gera, jis yra pakankamai jautrus. MIUI 9 yra labai lengva naudotis, man labai patinka komandos gestais. Telefonas nėra labai sunkus, ypač turint omenyje didelę bateriją. Puiki nuotraukų kokybė“.
  • Zangetsu – „Naudoju šį telefoną jau du mėnesius. Baterija yra tiesiog puiki, jos pakanka maždaug dviem dienoms. 4G ryšys yra labai greitas, o pats telefonas labai tinka žaidimams. MIUI operacinė sistema yra tiesiog tobula, šią versiją tiesiog pamilau. Paėmęs kitą „Android“ telefoną pasiilgsti savo „Xiaomi“.
  • Danimatal – „Pirkau šį telefoną, nes kainos ir kokybės santykis atrodo patraukliai, ir tikrai nenusivyliau. Jis turi gerą ekraną, pakuotėje buvo dėklas, todėl nereikėjo pirkti atskirai, buvo labai lengva pradėti naudotis įrenginiu. Šį telefoną patogu laikyti rankoje. Atrodo, kad tai yra vienas iš geriausių pasirinkimų, jei norite vidutinės klasės telefono“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()