Panašu, jog Apple rimtai nusitaikė į automobilių rinką  (4)

Įvairūs gandai ne kartą kalbėjo apie tokį Apple projektą – „vaiduoklį“, kaip firminis automobilis. Dėl jo sukūrimo kompanija pervilioja specialistus iš Tesla Motors, o kartu ėmėsi bendradarbiauti su didžiausiais europiečių automobilių dalių gamintojais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-06-01 Panašu, jog Apple rimtai nusitaikė į automobilių rinką  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos Apple vyriausiasis viceprezidentas Jeffas Williamsas leidinio Re/code organizuotoje konferencijoje įliejo alyvos į ugnį, automobilį pavadindamas “geriausiu, tobuliausiu mobiliu įrenginiu”.

Iš šios frazės, deja, neįmanoma tiksliai pasakyti, ar Apple domisi automobiliais, ar tiesiog siekia patobulinti juose naudojamas informacines – pramogines sistemas, kurios diegiamos kitų gamintojų transporto priemonėse.

Jeffo Williamso teigimu, kompanija Apple domisi įvairiais rinkos segmentais, ir lemiamą sprendimą čia turi ne galimybė išpešti maksimalią naudą, o Apple įsitikinimas, jog vartotojams bus pasiūlyta kažkas ypatingo.

Žinoma, toks kompanijos elgesys yra ne tik siekis rūpintis vartotoju, bet ir ketinimas apsisaugoti nuo konkurentų, kurie perspektyviame rinkos segmente turėtų atsidurti besivejančių vaidmenyje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai (4)