„Passerati“ vadinamas dyzelinis „Passatas“ lenkia net ir „Ferrari“ (Video)  (3)

Traukos lenktynės, liaudiškai vadinamas „dragas“, įdomios tuo, kad čia nutinka sunkiai prognozuojami dalykai. Pavyzdžiui, jeigu vieną šalia kito pastatytum senutėlį „Passatą“ ir tviskantį „Ferrari“, abejonių nekiltų, kuris yra greitesnis. Vis dėlto „draguojant“ visos išankstinės prognozės gali apsiversti aukštyn kojom.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-07-31 „Passerati“ vadinamas dyzelinis „Passatas“ lenkia net ir „Ferrari“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo neseniai galėjo įsitikinti į Kačerginės trasą susirinkę žiūrovai, kurie išvydo nekasdienę „drago“ dvikovą. Prie starto linijos stovėjo lietuviškas „tautovežis“ „Volkswagen Passat“ ir „Ferrari 458 Italia“. Nepraėjo nė dešimt sekundžių, ir žiūrovai ovacijomis sveikino nugalėtoją... „Passatą“!

Tiesa, „Ferrari“ yra ne pirmasis „galiūnas“, kurį nubaudė šis „Passerati“ pramintas automobilis. Jis varomas modifikuotu dyzeliniu 1.9 TDI varikliu, turinčiu dvi turbinas. Jame taip pat įmontuota patobulintos degalų ir išmetimo sistemos.



Žemiau esančiame vaizdo įraše pamatysite, kaip rūkstantis „Passerati“ lenktyniauja su patobulintais BMW M5 (E60 ir E39), „Audi S4 (turinčia 400 AG) ir daug kitų ne pačių lėčiausių, ir ne trumpiausius modifikacijų sąrašus turinčiais automobiliais.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(42)
(9)
(33)

Komentarai (3)