[Žinios trumpai] Įvyko „epinis“ kadyrovcų mūšis, apie tai skamba visas internetas (Video)  ()

„Mūšis su krūmais pralaimėtas“, „Ginkluotų Ukrainos krūmų pajėgos nuostolių nepatyrė“ - internetas šaiposi iš „kadyrovcų“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-09 [Žinios trumpai] Įvyko „epinis“ kadyrovcų mūšis, apie tai skamba visas internetas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kadyrovcai“ Ukrainoje vėl atsidūrė dėmesio centre, nufilmavę surežisuotą mūšio su neegzistuojančiu priešu vaizdo įrašą. „TikTok“ išjuokiama Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo armija.

Skandalingą vaizdo įrašą galima rasti kanale „Ukraine 365“ „Telegram“ kanale.

Kadyrovcai vaizdo įrašą nufilmavo prie vieno Ukrainos miško kelyje, manoma, jų pačių užnagaryje. Sprendžiant iš ramaus čečėnų kovotojų elgesio, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų arti nėra.

Vienu metu vienas iš „kadyrovcas“ be jokios priežasties pradeda šaudyti į krūmus, šaukdamas: „Achmatas yra jėga“. Likę jo grupės nariai niekaip nereaguoja į šį beprotišką šaudymą, toliau žengdami į priekį. Tačiau pastebėję, kad kolega juos filmuoja, „įjungia“ aktorinius sugebėjimus ir pradeda šaudyti į tuos pačius krūmus. Natūralu, kad  atsakomosios ugnies nesulaukia.

 

Įdomus momentas - įsibrovėliai šio „epinio mūšio“ metu net nebando saugotis ar kažkaip imituoti apsisaugojimo veiksmus. Suprantama kodėl, jie puikiai suvokia, kad iš paprastų krūmų „atsakomųjų smūgių“ nesulauks.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: