Patys rusai pašiurpę žuvusių skaičiumi – lavonus kamazais veža į sąvartynus, išvežė vietos gyventojus, kad jie nieko nematytų (Foto)  ()

Beveik po kiekvienu sugriautu namu Mariupolyje randama iki 100 žuvusių žmonių, o mieste sugriauta 1300 daugiaaukščių pastatų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-11 Patys rusai pašiurpę žuvusių skaičiumi – lavonus kamazais veža į sąvartynus, išvežė vietos gyventojus, kad jie nieko nematytų (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią statistiką „Telegram“ pateikia Mariupolio miesto taryba, informuoja Censor.NET.

Žuvusiųjų kūnai kartu su šiukšlėmis išvežami į buitinių atliekų sąvartynus, ypač į Kairiojo kranto rajono sąvartyną ir sąvartyną Primorskio rajone.

„Iš pradžių į griuvėsių ardymą okupantai įtraukė mariupoliečius, tačiau pamatę tikrąjį rastų kūnų skaičių iš karto išvežė vietos gyventojus, griuvėsius išardė vadinamoji DLR. Jie tiesiog griauna namus ir kartu su žuvusiais mariupoliečiais išveža griuvėsius. Nes tikrasis kūnų skaičius po sugriautų namų griuvėsiais gąsdina. Beveik po kiekvienu sugriautu namu žuvo nuo 50 iki 100 žmonių, o Mariupolyje sugriauta 1300 daugiaaukščių pastatų. Todėl tikrieji mieste žuvusiųjų skaičiai, deja, gali būti daug didesni, nei pranešėme“, – sakė Mariupolio meras Vadymas Boičenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()