[Žinios trumpai] Girkinas apie dideles Rusijos problemas: „Išmušė jau 70% Donecko pėstininkų, jei būčiau ukrainiečių vietoje, smogčiau“  ()

Igoris Girkinas, žinomas rusų teroristas, kadaise vadovavęs Donecko pajėgoms, yra labai nepatenkintas Rusijos invazija į Ukrainą. Jam atrodo, kad ji yra nepakankamai agresyvi ir intensyvi, o pasirinkta taktika jo palaikomoje pusėje sukuria didžiulius nuostolius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-12 [Žinios trumpai] Girkinas apie dideles Rusijos problemas: „Išmušė jau 70% Donecko pėstininkų, jei būčiau ukrainiečių vietoje, smogčiau“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Girkinas teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kuria vadinamąsias šoko grupes - mobilias pajėgas, kurios gali suduoti nuostolius nešančius smūgius, nors ir nepasiekia teritorinių laimėjimų. Girkinui tokia taktika atrodo teisinga. Pasak jo, tarp ukrainiečių ir rusų tuoj prasidės mūšis dėl iniciatyvos.

„Laukiu mūšio dėl iniciatyvos - arba mūsiškiai ims kur nors veržtis su naujomis pajėgomis, kurios dabar skubiai kuriamos, arba ukrainiečiai, kurie jau sukūrė smogikų pajėgas. Netoli Chersono jos tikrai sukurtos. Klausimas ar mūsiškiai ten atsilaikys“, svarsto Girkinas.

Jis teigia, kad Chersoną gina žmonės iš Donecko, kurie, pasak Girkino, yra ginkluoti ne pačiais geriausiais ginklais. Todėl teroristas mano, kad čia ukrainiečiai gali pasiekti sėkmę. „Jei būčiau ukrainiečių vietoje, pulčiau“, teigia Girkinas, pridurdamas, kad ukrainiečiai jau „išmušė 70% Donecko pėstininkų“. Būtent Chersono srityje dislokuoti labai seni tankai T-62M, kelis dešimtmečius buvę saugojimo aikštelėse ir net neturintys reakcinių šarvų.

(30)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: