[Žinios trumpai] Paaiškėjo nemaloni priežastis, kodėl V. Putinas buvo priverstas 1,5 val. atidėti pagrindinę savo kalbą  (1)

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį turėjo pasakyti įžanginę kalbą pagrindiniame Rusijos ekonomikos forume, tačiau programišiai ją „atidėjo“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-19 [Žinios trumpai] Paaiškėjo nemaloni priežastis, kodėl V. Putinas buvo priverstas 1,5 val. atidėti pagrindinę savo kalbą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo teigimu, tai buvo įsilaužėlių „denial of service“ ataka, kuria buvo siekiama nutraukti interneto paslaugas renginio vietoje.

„Reuters“ pranešė, kad įsilaužėliai atakavo serverius su netikru srautu, dėl kurio interneto greitis buvo lėtas. Putino kalba neprasidėjo laiku dėl ryšio problemos renginio vietoje, o Kremlius patvirtino, kad ji vėlavo šiek tiek daugiau nei 100 minučių.

Rusija dėl atakų tiesiogiai nieko nekaltino, tačiau, remiantis „Reuters“ pranešimu, šaltiniai teigė, kad tai gali būti „hacktivistų“ grupės atsakas į tebesitęsiančią invaziją į Ukrainą.

Savo kalboje Putinas sakė, kad tai yra „vienpolio pasaulio era“, kai Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume jis dar kartą gynė Rusijos invaziją į Ukrainą.

 

„Kai jie laimėjo Šaltąjį karą, JAV paskelbė save paties Dievo atstovais Žemėje, žmonėmis, kurie neturi pareigų – tik interesų. Jie paskelbė tuos interesus šventais. Dabar tai vienpusis eismas, dėl kurio pasaulis tampa nestabilus", – publikai sakė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(13)
(-4)

Komentarai (1)