Rusijoje kilo baisus skandalas, įsiutę visi, net propaganda: be jokio teismo atidavė „fašizmo monstrą“, kurį Kremliaus įsakymu linčiavo kelis mėnesius  ()

Iš Rusijos nelaisvės išgelbėta ukrainietė paramedikė Julija Paevskaja (šaukinys Taira) Rusijoje sukėlė pasipiktinimo bangą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-21 Rusijoje kilo baisus skandalas, įsiutę visi, net propaganda: be jokio teismo atidavė „fašizmo monstrą“, kurį Kremliaus įsakymu linčiavo kelis mėnesius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo baisus skandalas dėl mainų, kurių dėka iš Rusijos nelaisvės buvo išgelbėta ukrainietė paramedikė Julija Paevskaja (šaukinys Taira). Žinomi Rusijos žurnalistai ir tinklaraštininkai piktinasi, nes Rusijos valdžia iš tikrųjų juos pažemino: propagandistai ilgą laiką klijavo Tairai „fašistės“ įvaizdį, tačiau jokio teismo nebuvo, ji grąžinta į Ukrainą.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į skandalą. Savo feisbuko puslapyje jis pažymi, kad įvykus mainams, Rusijos propagandistai pasijautė išduoti.

„Kai Taira buvo paimta į nelaisvę, demoniškiems Rusijos propagandistams buvo įsakyta iš jos padaryti pabaisą. Jie pradėjo skleisti propagandą, kaip Taira „nukryžiuodavo“ berniukus, žudė tėvus ir pan. Buvo netgi sukurtas filmas „Moteris pravarde žvėris“, rodomas per NTV televiziją.

Dabar, kai ji buvo iškeista, tie patys propagandistai sukėlė pasipiktinimo bangą. Juk reikia kažkaip pasiaiškinti, kaip toks monstras buvo paimtas ir be paaiškinimo atiduotas“, – pabrėžia Kazanskis.

Žurnalistas paskelbė kelių žinučių ekrano kopijas, kuriose patys rusai prisipažįsta dirbtinai sukūrę ukrainietės paramedikės karo nusikaltėlės įvaizdį.

 

„Vienas iš pavyzdžių - išsigimęs Dmitrijus Stešinas, kuris savo Telegram kanale pirmasis ragino nužudyti Tairą, dabar piktinasi: „Kodėl reikėjo sakyti, kad ji yra žudikė?“ 

Anksčiau Ukrainos paramedikė Julija Paevskaja (Taira) slapta fotografuodama įamžino akimirkas iš nusiaubto Mariupolio.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(2)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: