[Žinios trumpai] Karas artėja prie Lietuvos: skelbia, kada Ukraina gaus teisę smogti ir tiesiog nušluos karinius taikinius Baltarusijoje (Video)  (10)

Ukraina gaus teisę smogti į karinius taikinius Baltarusijoje, sako ekspertas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-25 [Žinios trumpai] Karas artėja prie Lietuvos: skelbia, kada Ukraina gaus teisę smogti ir tiesiog nušluos karinius taikinius Baltarusijoje (Video)  (10)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kaip Rusija elgsis su Lietuva – sunku pasakyti. Tačiau Rusija neatlaikys jokio tiesioginio susidūrimo su NATO“, – sako ekspertas Borisas Tizenhausenas.

„Dar vienas įdomus momentas. Putinas netrukus atvyks į Baltarusijoje vyksiantį regionų forumą. Ir tai yra nerimą keliantis signalas, nes Putinas nekalbės apie jokius bendrus ekonominius projektus, baltarusių bulves ar kai kurias trąšas. Putinas siekia absoliučiai aiškaus tikslo – įtikinti ar priversti Lukašenką stoti į karą su Ukraina“.

Pasak politikos eksperto, Rusijos Federacijai svarbi Baltarusijos kariuomenė Ukrainoje. Rusijai to reikia, kad atitrauktų dalį Ukrainos kariuomenės iš pagrindinių fronto linijų.

„Dar vienas dalykas. Po to, kai Ukrainos sieną kirs pirmieji Baltarusijos kareiviai, mes juos iš karto sutiksime pasienyje. Mes juos sunaikinsime tiesiai ant sienos. Ir kai tik Baltarusijos kareiviai kirs šią sieną, Ukraina turės visas teises atakuoti, įskaitant karinius objektus, svarbią infrastruktūrą ir Baltarusijos aerodromus. Lukašenka negali to nesuprasti, tad jis yra labai sunkioje situacijoje“.

 

Interviu su Borisu Tizenhausenu, skirtą „Politeka Online“, galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(208)
(5)
(203)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: