Ukrainos kariai Severodonecke atliko puikią operaciją „šlapias cukrus skruzdėlėms“ – okupantams tai tapo dideliais spąstais  (4)

Okupacinei Rusijos armijai Severodoneckas tapo dideliais spąstais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-27 Ukrainos kariai Severodonecke atliko puikią operaciją „šlapias cukrus skruzdėlėms“ – okupantams tai tapo dideliais spąstais  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Severodoneckas tapo dideliais spąstais okupacinei Rusijos armijai, mano Julija Latynina.

Po daugiau nei mėnesį trukusios beviltiškos gynybos Ukrainos ginkluotosios pajėgos paliko Severodonecką ir traukėsi į anksčiau paruoštas pozicijas. Kariškiai puikiai atliko spąstų operaciją rusų okupantams. Apie tai savo mikrobloge socialiniame tinkle „Twitter“ parašė iš Rusijos pabėgusi žurnalistė ir rašytoja Julija Latynina.

„Prie Severodonecko Ukrainos ginkluotosios pajėgos atliko puikią operaciją „šlapias cukrus skruzdėlėms“, – rašė Latynina.

RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė, sutelkusi didžiules pajėgas mažame fronto sektoriuje, padarė savo karius patogiu taikiniu. Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos kariuomenę jei ne sumušė, tai smarkiai praretino. Net okupantai neslepia, kad patyrė didžiulių nuostolių, bandydami užimti miestą.

 

Severodonecko gynėjų žygdarbis leido Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms išspręsti keletą svarbių užduočių:  sulaukti tolimo nuotolio NATO artilerijos ir susilpninti Rusijos ginkluotųjų pajėgų gynybą kituose fronto sektoriuose.

„Jie privertė Rusiją apnuoginti visą frontą, sunaikino karinius sandėlius Donecke ir sulaukė atkeliavusių HIMARS. Ir visa tai vyko tuo metu, kai skruzdėlės lipte lipo ant šlapio Severodonecko cukraus", – teigė žurnalistė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(7)
(147)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: