[Žinios trumpai] „Be jokios abejonės, tai gėdingas pralaimėjimas“ - Girkinas rėžė savo nuomonę apie Gyvačių salą  ()

Politiniu požiūriu, rusų „skrydis“ iš Gyvačių salos Rusijai atrodo kaip gėdingas pralaimėjimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-01 [Žinios trumpai] „Be jokios abejonės, tai gėdingas pralaimėjimas“ - Girkinas rėžė savo nuomonę apie Gyvačių salą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje tęsiasi skandalas dėl likusių gyvų Rusijos kariškių „skrydžio“ iš Gyvačių salos, kuri vakar vakare paskatino didžiulis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgis. Buvęs Rusijos žvalgybos pareigūnas Igoris Strelkovas-Girkinas paskelbė pareiškimą, kuriame teigiama, kad politiškai Rusija „neabejotinai patyrė pralaimėjimą“.

Savo socialiniame tinkle „Vkontakte“ jis pakomentavo Rusijos gynybos ministerijos pareiškimą apie traukimąsi iš salos.

Anot jo, dabartinėmis sąlygomis kariniu požiūriu evakuacija iš salos yra teisingas sprendimas, nes Rusijos okupacinės pajėgos neturi galimybės pulti Odesos iš jūros. Tačiau, nepaisant karinio aspekto, politiniu požiūriu pabėgimo iš salos istorija Rusijai atrodo kaip nesėkmė.

Pažymėtina, kad įsibrovėlių traukimasis iš Gyvačių salos sukėlė garsų skandalą Rusijoje tarp propagandistų. Pastarąsias kelias savaites Rusijos kariuomenė aktyviai vežė į salą oro gynybos ir oro gynybos sistemas, bandydama įsitvirtinti. Kartu kariniai ekspertai perspėjo Rusijos Federaciją, kad Rusijos kariuomenės likimas saloje yra iš anksto nulemtas, atsižvelgiant į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų turimas raketų sistemas.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: