[Žinios trumpai] Tai jau įžūlumo viršūnė! Galingas vaizdas kaip HIMARS tiesiai iš autostrados smogia rusams – kiekvienas šūvis kaip „Tochka-U“ (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos paleido HIMARS raketas Zaporižios kryptimi: vaizdo įraše užfiksuota galinga salvė magistralės viduryje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-05 [Žinios trumpai] Tai jau įžūlumo viršūnė! Galingas vaizdas kaip HIMARS tiesiai iš autostrados smogia rusams – kiekvienas šūvis kaip „Tochka-U“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Zaporižios kryptimi dislokavo daugkartinio paleidimo raketų sistemas M142 HIMARS, iš kurių buvo paleistos raketos į Rusijos kariuomenę.

Tai praneša naujienų agentūros, remdamosis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pareiškimu, paskelbtu socialiniame tinkle „Facebook“.

Ukrainos kariuomenė paviešino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota galinga kelių raketų salvė, kurių kiekviena prilygsta raketų paleidimo įrenginio „Tochka-U“ paleidimui. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

„Zaporižios kryptis. HIMARS tęsia Rusijos okupacinės armijos demilitarizaciją“, – sakoma Generalinio štabo komentare prie vaizdo įrašo.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje vidury greitkelio sustojo 4 raketų paleidimo įrenginiai, iššaudę kelių raketų salvę į Rusijos kariuomenės pozicijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(3)
(135)

Komentarai ()