[Žinios trumpai] HIMARS padarė stebuklus, Rusija turi tokių didelių problemų pirmą kartą per 8 metus ir niekas nežino ką daryti: tai yra visiškai naujas karas  ()

Žurnalistas ir atvirųjų šaltinių žvalgybos ekspertas Antonas Pavluško nori pabrėžti sėkmingus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius į strateginius okupantų objektus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-06 [Žinios trumpai] HIMARS padarė stebuklus, Rusija turi tokių didelių problemų pirmą kartą per 8 metus ir niekas nežino ką daryti: tai yra visiškai naujas karas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primindamas sėkmingus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius Rusijos sandėliams okupuotoje teritorijoje ir Melitopolio aerodromui, Pavluško teigia, kad dabar užpuolikai turės statyti naujus sandėlius ir saugyklas, kad atnaujintų savo pajėgas. Bet kažin, ar ir tai padės, nes dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradeda „dirbti“ geležinkelio stotyse, kurias yra užėmę rusai. Per 8 konflikto metus Rusija to dar nematė.

„Dabar jiems teks keisti taktiką, mažinti tiekimo intensyvumą, aviacija pradės dirbti selektyviau ir apskritai tai yra visiškai naujas karas. Ar rusai išvis galės atsistatyti? Tai ne kažkokių kaimų bombardavimas - ir Kryme yra gražių objektų. Ir palei Rusijos sieną galima prasieiti. Atvažiuoja HIMARS ir viskas dega. Kaip sakė Stepanas Andrejevičius: „Niekas nesustabdys HIMARS, kurio laikas jau atėjo.“ Rusai norėjo kariauti su NATO? Turėkite!“, teigia Pavluško.

(145)
(3)
(142)

Komentarai ()