[Žinios trumpai] Rusija panikuoja dėl Krymo tilto: NATO vyriausiasis vadas paragino Ukrainą smogti lemiamą smūgį  ()

Generolas Philipas Breedlove'as mano, kad po Rusijos Federacijos tūkstančių žmonių nužudymo tiltas yra teisėtas Ukrainos kariuomenės taikinys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-09 [Žinios trumpai] Rusija panikuoja dėl Krymo tilto: NATO vyriausiasis vadas paragino Ukrainą smogti lemiamą smūgį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali suduoti niokojantį smūgį Kremliui, užpuldama Krymo tiltą raketomis „Harpūnas“. Tai „The Times“ pareiškė buvęs NATO vadas generolas Philipas Breedlove'as.

Karinis smūgis prieš Rusijos tiltą gali būti pateisinamas dėl Rusijos Federacijos agresijos prieš Ukrainą. Todėl tiltas yra teisėtas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikinys. Dabar Rusijos Federacija aktyviai ruošiasi galimam Kerčės tilto puolimui.

Rusai įrengė specialias baržas su atspindinčiais elementais, kurie turėtų suklaidinti raketų nukreipimo sistemą. Jie taip pat atliko dūmų uždangos pratimus, siekdami paslėpti tiltą. RF ginkluotosios pajėgos vakarinėje Krymo dalyje dislokavo papildomas oro gynybos sistemas.

Breedlove'as taip pat sakė, kad Ukraina gali smogti tiltui sparnuotomis raketomis „Harpoon“. Todėl „rusai turi pagrindo susirūpinti“. Anot jo, visi tiltai turi silpnų vietų, todėl jei pulsite tinkamoje vietoje, tiltas laikinai bus apgriautas. Tačiau norint sunaikinti tiltą, reikia kryptingesnio bombardavimo.

 

 

Buvęs vadas mano, kad Vakarai neturėtų jaudintis dėl Ukrainos karingo požiūrio į Rusijos Federaciją.

„Rusija įsiveržė į Ukrainą ir pradėjo atakas ne tik iš Ukrainos vidaus, bet ir iš Rusijos, Baltarusijos, Krymo bei Juodosios jūros ir nužudė dešimtis tūkstančių žmonių. Tai tarsi prašyti Rogerio Federerio žaisti tenisą su viena ranka surišta už nugaros“, – sakė Breedlove'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(5)
(188)

Komentarai ()