[Žinios trumpai] „Įp**o HIMARS-ais 5 ryto. Amžinąjį atilsį, broliai” - HIMARS sudaužė karinę bazę, sėja paniką ir neviltį orkų gretose  ()

Ukrainos raketinei artilerijai sunaikinus vieną iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazių, buvo likviduota mažiausiai 11 okupantų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 [Žinios trumpai] „Įp**o HIMARS-ais 5 ryto. Amžinąjį atilsį, broliai” - HIMARS sudaužė karinę bazę, sėja paniką ir neviltį orkų gretose  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinė armija patyrė didelių nuostolių Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms apšaudžius jų bazes toli už fronto. Vieną rusų bazių aplankius ukrainiečių raketoms žuvo mažiausiai 11 rusų karių. Tai liepos 8 dieną paskelbė rusų okupantas, anonimiškai prižiūrintis „Telegram“ kanalą „Tryliktojo“ slapyvardžiu.

Karys teigia, kad penktadienį, liepos 8 d., ankstų rytą į Rusijos bazę pataikė HIMARS paleistos raketos. „Šiandien į mūsų bazę atskrido raketos, 11 žmonių - „200“ (tai yra žuvusiųjų – red.). Apie sužeistuosius kol kas net nekalba... *** Įp**o HIMARS-ais 5 ryto. Dangaus karalystė, broliai. Trūksta žodžių“, – rašė okupantas, kuris patikslino, kad jam pasisekė likti nenukentėjusiam, nes smūgio metu jis buvo toli nuo tos Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazės.

Vėliau jis patikslino, kad likęs kontingentas iš bazės buvo evakuotas į saugią vietą. Verta paminėti, kad liepos 8-osios naktį okupuotose Ukrainos teritorijose buvo sunaikinti du dideli RF ginkluotųjų pajėgų sandėliai: Šachterske ir Nova Kachovkoje. Šiuo metu nežinoma, apie kurią iš jų rašo „Tryliktasis“.

 

Svarbu, kad pastarosiomis savaitėmis Ukraina HIMARS pagalba pradėjo intensyvią Rusijos karinių bazių ir sandėlių demilitarizaciją. Rytų ir pietų frontuose jau sunaikinta apie dvi dešimtis rusų karinių objektų.

(144)
(0)
(144)

Komentarai ()