Pulkininkas perspėja, kad Ukrainos smūgiai sukėlė masines ir grandiozines pasekmes: mažai kas supranta, jog tai nulems visą karo eigą  ()

Karinių ir politinių įvykių apžvalgininkas, grupės „Informacinis pasipriešinimas“ koordinatorius, pulkininkas Kostiantinas Mašovecas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė pastarųjų Ukrainos karinių pajėgų atakų vertinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 Pulkininkas perspėja, kad Ukrainos smūgiai sukėlė masines ir grandiozines pasekmes: mažai kas supranta, jog tai nulems visą karo eigą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo nuomone, strateginiu požiūriu, Ukrainos karinių pajėgų atliktos raketų atakos, kurios buvo nukreiptos prieš rusiškus amunicijos sandėlius, turės toli siekiančias pasekmes visos rusų kariuomenės veiklai. Priešo užnugaryje sunaikintų sandėlių įtaka labai didelė, nes atsargų trūkumas ir sunkumai jas pristatant labai lėtina priešų karių veiksmus.

Ekspertas gyrė Ukrainos specialistus, kurie prisidėjo prie atakų.

„Tas, kuris suplanavo šį, patį masiškiausią smūgį užnugaryje į rusišką karinių priemonių ir atsargų tiekimo sistemą, - labai galvotas vaikinas. Taip pat ir tas, kurio pastangomis buvo atgabenti „reikalingi instrumentai“ visam šiam veiksmui, nusipelno ne mažesnio pagyrimo.“.

Sistemingas rusiškų sandėlių naikinimas gali tapti veiksniu, kuris nulems tolimesnę Rusijos karo su Ukraina eigą.

 

„Šiuo metu mažai kas suvokia atliktų veiksmų mastą ir nelabai gali tai įvertinti. Gali būti, kad tai paveiks visą šio karo eigą. Laimėtas laikas - labai svarbus faktorius, o Ukrainos karinei vadovybei tai tiesiog neįkainuojama“, - pabrėžiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(0)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: