[Žinios trumpai] Per visą fronto liniją! Pasirodė HIMARS smūgių žemėlapis (Foto)  ()

Per dvi savaites Ukrainos ginkluotosios pajėgos, naudodamos HIMARS MLRS, surengė apie 30 sėkmingų smūgių į priešo užnugario infrastruktūrą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 [Žinios trumpai] Per visą fronto liniją! Pasirodė HIMARS smūgių žemėlapis (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV pagaminti ir Ukrainai perduoti HIMARS MLRS kare prieš Rusiją jau parodė savo aukštą efektyvumą. Vos per dvi savaites Ukrainos kariuomenė, pasitelkusi šiuos kompleksus, smogė maždaug 30-iai Rusijos armijos užnugario objektų. Buvo atakuojami šaudmenų sandėliai, garažai su karine technika, kareivinės.  

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ skelbia žemėlapį, kuriame rodomos HIMARS sunaikintų priešo pajėgų pozicijos. Dauguma smūgių buvo nukreipti į Rusijos taikinius laikinai okupuotose Donecko ir Luhansko sričių teritorijose. Donecke, Šachterske, Snežnuose, Alčevske ir daugelyje kitų gyvenviečių sudegė sandėliai su amunicija ir angarai su karine technika.

 

 

Be to, priešo objektus laikinai okupuotose Charkivo, Chersono ir Zaporižios regionų teritorijose apšaudė Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Ukrainiečiai HIMARS smūgiais sugriovė kareivines su miegančiais rusų kareiviais Iziume, padarydami priešui didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(91)
(1)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: