[Žinios trumpai] Teroristas Girkinas sukėlė sumaištį ne blogiau nei HIMARS: Ukrainos kariuomenė viską daro teisingai, nuostoliai baisūs  (3)

Įsibrovėliai iš Rusijos Ukrainoje pradeda kentėti nuo savo neišmanymo, nepasiruošimo ir kvailumo. Todėl atakuoja civilius. Teroristas Girkinas kalbėjo apie didelius nuostolius dėl Vakarų ginklų smūgio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 [Žinios trumpai] Teroristas Girkinas sukėlė sumaištį ne blogiau nei HIMARS: Ukrainos kariuomenė viską daro teisingai, nuostoliai baisūs  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Giliai prorusiškas teroristas Igoris Girkinas pripažino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė eilę tikslių smūgių Rusijos okupantų kariams ir vadavietėms. Pranešimai apie didelius rusų patirtus nuostolius, jis pripažįsta, yra tikslūs.

Buvęs FSB karininkas pažymi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau vykdo raketų atakas Donbase. Tikėtina, kad Rusijos oro gynybos sistemos pasirodė neveiksmingos prieš masinius HIMARS raketų smūgius. Jis pažymėjo, kad Šachtarsko miestas dega ir detonuoja - naikinami rusų amunicijos sandėliai.

Teroristas paragino „smogti“ Ukrainos transporto infrastruktūrai. Tačiau jis patikino, kad jei vadovybė nusprendė palaukti iki žiemos, kol ukrainiečiai sušals, tai veltui - to tiesiog nebus.

 

Girkinas dažnai kritikuoja Rusijos veiksmus Ukrainoje. Tačiau ne taip, kaip civilizuoto pasaulio žmonės - Girkinas norėtų, kad Rusija būtų agresyvesnė ir demonstruotų aukštesnės kompetencijos karybą.

(14)
(5)
(9)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: