[Žinios trumpai] Po super galingo sprogimo Rusijos propaganda pripažino totalinį pralaimėjimą prieš HIMARS: „Jau pernelyg vėlu, greito sprendimo nėra”  (13)

Rusijos propagandistai po didelio masto sprogimų Nova Kachovkoje pripažįsta, kad neturi kaip sustabdyti HIMARS raketų smūgių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-13 [Žinios trumpai] Po super galingo sprogimo Rusijos propaganda pripažino totalinį pralaimėjimą prieš HIMARS: „Jau pernelyg vėlu, greito sprendimo nėra”  (13)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariniai propagandistai pripažįsta, kad Rusija neturi priemonių kovoti su amerikietiškomis HIMARS raketų sistemomis, kurias Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja keliuose fronto sektoriuose. Po sekmadienį Černobajivkoje ir Chersone įvykusių sprogimų Rusijos pusė nesulauko pykčio, bet ukrainiečiai žada - tai buvo tik pradžia.

Pirmadienį Nova Kachovkoje (Chersono sritis) įvyko dar vienas didžiulis sprogimas - į orą išlėkė dar vienas sandėlis su Rusijos amunicija. Rusijos „Telegram“ kanalas „Военный Осведомитель“ pažymi, kad okupacinė armija neturi realių būdų atremti HIMARS smūgius. Vienintelis dalykas, kurį gali padaryti Rusija, yra išsklaidyti štabus ir amunicijos sandėlius toliau nuo kontakto linijos, tačiau gali prireikti metų, kol Rusijos kariuomenė pakeis sistemą.

„Rengiantis kovai reikėjo iš anksto atlikti visą eilę parengiamųjų veiksmų, nes dabartinėmis sąlygomis tai užtruks metus, geriausiu atveju mėnesių - bus per vėlu...“, – apibendrina Rusijos kariniai propagandistai, stebėdami Rusijos sandėlių naikinimą. Jie teigia, kad nemato greitų sprendimų, kurie išspręstų problemą.

 

Rusai pastebi, kad ilgame fronte nuo Charkivo iki Chersono laisvai manevruoja tik 4-8 ​​HIMARS paleidimo įrenginiai, kurie tiksliais raketų smūgiais griauna Rusijos sandėlius ir vadavietes.

(92)
(2)
(90)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: