Tai būtų neįtikėtina! Tikrasis Putino vizito į Iraną tikslas buvo prieglobsčio prašymas? Putinui gali tekti priimti islamą  ()

Koks tikrasis Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino vizito Irane tikslas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino vizitas Irane galėjo būti susijęs ne tik su būtinybe įsigyti karinių bepiločių orlaivių.

Pagrindinis Vladimiro Putino tikslas Teherane, kaip manoma, kovinių bepiločių orlaivių pirkimas karui su Ukraina. Tačiau Rusijos Federacijos vadovas gali turėti ir kitų tikslų. Tokią nuomonę savo „Facebook“ paskyroje išsakė žinomas Rusijos politikos apžvalgininkas Abbasas Gallyamovas.

Jis pažymėjo, kad Iranas šiandien išlieka vienu iš paskutinių Putino ir jo režimo sąjungininkų. Tikėtina, kad jam teks skubiai ten evakuotis, jei rusai ar jo aplinka nuspręstų jį nušalinti nuo valstybės vadovo posto.

Šiandien Rusijos vidaus politinė padėtis yra itin nestabili, turint omenyje nepavykusį žaibo karą Ukrainoje ir šalį alinančią taip vadinamą „specialiąją operaciją“. Putinas, kaip itin atsargus žmogus, gali pagalvoti apie „alternatyvų aerodromą“ nusileidimui, jei bus itin „karšta“.

 

„Iranas turi visas galimybes tapti prieglosčiu Rusijos valdančiajai klasei, kaip Argentina naciams. Tiesa, ajatolos gali pareikalauti atsivertimo į islamą, bet ar tai gali būti problema tikriems Rusijos patriotams?“, - pabrėžė Gallyamovas.

Verta pažymėti, kad Rusijoje jau dabar smarkiai sumažėjo visuomenės parama „specialiajai operacijai“ Ukrainoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(9)
(63)

Komentarai ()