Putinas patyrė totalų pažeminimą – Erdoganas prieš derybas Irane Putiną pastatė į itin nejaukią padėtį: išplito pasityčiojimo video (Video)  (2)

Per derybas Teherane antradienį (liepos 19 d.) Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nejaukiai laukė, kol atvyks jo kolega iš Turkijos Recepas Tayyipas Erdoganas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ajatola Ali Khamenei ir Recepas Tayyipas Erdoganas susitiko su Rusijos prezidentu jam būnant Irane. Rusijos prezidentas susitikimo vaizdo įraše matomas kraipantis kojas ir kramtantis skruostus, kol beveik minutę laukė, kol atvyks jo kolega.

Putinas į užsienį keliauja antrą kartą po įsiveržimo į Ukrainą. Nors, matyt, jis daug dėmesio skiria koronaviruso rizikai, jis nedėvėjo kaukės ir nesielgė socialiai nepatogiai.

Nuo tada, kai vasario pabaigoje įsiveržė į Ukrainą, pirmasis Putino susitikimas su NATO aljanso prezidentu įvyko Irane. Įėjęs į patalpą, Putinas 50 sekundžių stovi priešais savo kėdę ir abiejų šalių nacionalines vėliavas suglaudęs rankas, judinantis burną ir kojas. Tada Putinas padeda rankas prie šonų. Pagaliau, po beveik minutės pasirodo Erdoganas ir abu vadovai pasaudžia vieni kitam rankas.

 

Žiniasklaidoje šis incidentas buvo lyginamas su praeities laikais, kai Putinas vertė laukti pasaulio lyderius, ypač 2020 m. Maskvoje, kai R. T. Erdoganas beveik dvi minutes buvo priverstas laukti Rusijos lyderio susitikimo. Ar tai buvo kerštas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(2)
(23)

Komentarai (2)