[Žinios trumpai] „Šlapiu skuduru per veidą“. Paskelbta, kas nutiko Putino sveikatai Irane - prie to prisidėjo ir Irano lyderis  (10)

Dvigubas pažeminimas: nepagarbą V. Putinui rodė ne tik Turkijos prezidentas, bet ir Irano vadovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antrasis oficialus Putino vizitas į kitą šalį po invazijos į Ukrainą įvyko, kai Rusijos lyderis lankėsi Irane. Tačiau šis vizitas visam pasauliui, o svarbiausia – pačiam Putinui, parodė, kad pagarbos jam neliko.

Liepos 21 d., žurnalistas Ivanas Jakovina tiesiogiai per TV kanalą „FREEDOM“ paaiškino, kodėl ne tik R. T. Erdoganas, bet ir Irano vadovas Khamenei demonstravo nepagarbą Putinui.

Ekspertas pradėjo sakydamas, kad daugelis žiniasklaidos priemonių atkreipė dėmesį tik į incidentą, susijusį su Turkijos prezidentu, tačiau kažkodėl ignoravo paties Khamenei poziciją.

Iš vienos pusės, Turkijos prezidentas yra lojalus sankcijoms, kurias patiria Rusijos Federacija, bet bando užmegzti ryšius su Maskva turizmo ir civilinės aviacijos srityse. Tačiau susitikimas su Putinu parodė, kad R. T. Erdoganas negerbia savo kolegos iš Rusijos.

Putinas beveik minutę laukė Erdogano vienas, prikandęs lūpas. Erdoganas, susitikęs su Putinu, elgėsi impozantiškai, patopšnodamas jam per petį, tarsi jis būtų koks salaga (naujokas, neišmanėlis).

Irano lyderis taip pat parodė nepagarbą Putinui, nes Rusijos Federacijos vadovą jis nusprendė pasveikinti kaire ranka. Tačiau musulmonai puikiai žino, kad kaire ranka daromi tik blogi dalykai (išpučiama nosis, apsirengiama ir pan.). Ir dar: Khamenei tyčia „pakišo“ Putiną po oro kondicionieriumi. Manoma, todėl Rusijos Federacijos vadovas susirgo. Jakovina neatmeta, kad tai koronavirusas, nes Putinas daug čiaudėjo ir kosėjo.

 

Ukrainoje Putino vizitas Irane buvo pavadintas beviltišku. O incidentas su R. T. Erdoganu buvo apibūdintas kaip gavimas „šlapiu skuduru per veidą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(11)
(240)

Komentarai (10)