[Žinios trumpai] Rusijos smūgis, kurio pasekmės bus žiaurios  ()

Užpuolusi Odesos uostą su „Kalibr“, Rusija sužlugdė Stambulo susitarimus. Ji tai padarė praėjus dienai po to, kai dokumentą pasirašė Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu. Tokiu būdu Rusija tik pablogino savo padėtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-24 [Žinios trumpai] Rusijos smūgis, kurio pasekmės bus žiaurios  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę savo „Facebook“ tinklaraštyje išsakė žurnalistas, karo stebėtojas Ivanas Jakovina.

Jis pavadino Kremliaus pasipriešinimą susitarimams „Kremliaus požiūrio į taiką kvintesencija“. Rusijos valdžios institucijos dar kartą pademonstravo „užpakalinį“ mąstymą.

„Yra įgimtas noras apgaudinėti bei sukčiauti, ir bandymas parodyti savo „nuostabumą“, ir noras viską sugadinti „tik dėl įdomumo, tiesiog dėl įdomumo“, ir dar daug kitų tos pačios kategorijos dalykų“, – aiškino Jakovina.

Pažymėtina, kad pastaraisiais mėnesiais Maskva, padedama Vakarų, dėjo daug pastangų, kad paspaustų Kyjivą sėsti prie derybų stalo ir užbaigti karą. Į Odesos uostą įskridęs „Kalibr“ sustabdė šią operaciją.

„Strateginiu požiūriu šiuo išpuoliu Putinas sau pakenkė dar labiau nei Ukrainai. Jo priešai Vakaruose, teigiantys, kad bet koks susitarimas su juo yra visiškai neįmanomas, gavo geležinį argumentą. Rėmėjai, kurie dar vakar sakė: „Matote, su Maskva vis dar galima turėti verslo reikalų“, dabar neturi visiškai nieko pasakyti: iš jų pozicijos liko tik rūkstantys griuvėsiai. Tačiau net ir tai nesustabdė V. Putino nuo įsakymo paleisti į uostą sparnuotąsias raketas. Nuostabu!“ – Jakovina teigė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(160)
(5)
(155)

Komentarai ()

Susijusios žymos: