[Žinios trumpai] Patys Luhansko gyventojai iškvietė HIMARS, sudaužytas Rusijos ešelonas su amunicija ir karine technika, propagandistai šoke  ()

Vis dar galvojate, kaip ukrainiečiai randa taikinius savo HIMARS sistemoms?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-24 [Žinios trumpai] Patys Luhansko gyventojai iškvietė HIMARS, sudaužytas Rusijos ešelonas su amunicija ir karine technika, propagandistai šoke  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, padedamos vietos gyventojų, Kadijivkoje, Luhansko srityje, sunaikino visą Rusijos ginkluotųjų pajėgų ešeloną.

Informaciją „Telegram“ patvirtino Kremliaus „karinis komisaras“, propagandistas Romanovas, praneša Dialog.UA. Smūgis buvo suduotas dar liepos 15 d. Romanovas tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudojo daugkartines raketų sistemas HIMARS.

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų M142 HIMARS smogė naujai atvykusiam ešelonui su amunicija ir įranga“, – rašė propagandistas. Jis patikslino, kad smūgis įvyko iškraunant sviedinius ir įrangą. Romanovas įsitikinęs, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijai padėjo vietos gyventojai.

Propagandistas pripažįsta, kad Kadijivkoje yra labai daug proukrainietiškų gyventojų, nors miestelis okupuotas nuo 2014 metų.

 

Situaciją „Telegram“ pakomentavo Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis. „Kokia staigmena - pasirodo, ukrainiečiai nenori būti „išlaisvinti“, suvokia RF ginkluotąsias pajėgas kaip užpuolikus ir padeda Ukrainos armijai. Tai staigmena propagandistams iš Rusijos“, – sakė jis.

(192)
(5)
(187)

Komentarai ()

Susijusios žymos: