[Žinios trumpai] Haris Tabachas: „Aš nejuokauju - tai iš tikro didžiulė Ukrainos kariuomenė jėga, kuri padės laimėti karą“ (Video)  ()

Haris Tabachas mano, kad šiuolaikiniame pasaulyje karo baigtis priklauso ne nuo karių skaičiaus, o nuo visiškai kitų faktorių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-31 [Žinios trumpai] Haris Tabachas: „Aš nejuokauju - tai iš tikro didžiulė Ukrainos kariuomenė jėga, kuri padės laimėti karą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos kariškis Haris Tabachas privalumu pavadino tai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose vis daugiau moterų. Kariuomenės eksperto teigimu, šios dienos kariuomenės potencialas yra ne karių skaičius, o šiuolaikinė ginkluotė ir žvalgyba.

Hario Tabacho interviu laidai  „Politeka Online“ „YouTube“ kanalu:

Televizijos laidų vedėja svečio iš Amerikos paklausė, kokie resursai liko rusams karui su Ukraina, į ką patyręs kariškis gudriai nusišypsojo ir gana netikėtai atsakė.

Haris Tabachas mano, kad šiuolaikiniame pasaulyje karo baigtis priklauso ne nuo karių skaičiaus, o nuo visiškai kitų faktorių: „Šiandieniniame kare tai ne visai taip veikia. Tai ne praėjęs šimtmetis, kai  stovima gretose, žengiama į priekį ir atakuojama durtuvais“.

Pirmojo laipsnio kapitonas įvardijo pagrindinius šiuolaikinės kariuomenės komponentus, padedančius laimėti karą: „Šiandien mes kovojame, pasitelkę žinias, profesionalumą ir technologijas. Mes kovojame kosmose".

 

„Kareiviai turi būti protingi. Kodėl dabar turime daug moterų ginkluotosiose pajėgose? Ir aš nejuokauju. Nes jos tai daro geriau. Turi daugiau kantrybės, viską daro kruopščiau, nereaguoja impulsyviai. Sėdi, žiūri, seka ir spaudžia mygtuką. Svarbiausia – laiku paspausti mygtuką“, – pagrindinius moterų privalumus, padedančius laimėti karus, išvardijo Haris Tabachas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(5)
(79)

Komentarai ()