[Žinios trumpai] Rusijos propagandistai įsiutę – laukė triuškinančio smūgio JAV, liko kvailių vietoje  (1)

Kremliaus viltys dėl Kinijos ir JAV konflikto nepasitvirtino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

R. Kadyrovas ir M. Simonyan liūdi dėl neprasidėjusio JAV ir Kinijos karo: „Nieko. Iš viso nė žodžio“. JAV kongresmenės Nancy Pelosi vizitas Taivane neprivedė prie karo tarp JAV ir Kinijos. Šis faktas itin sutrikdė V. Putino režimą.

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir Kremliaus propagandistė Margarita Simonyan neslėpė nusivylimo, skelbia „dialog.ua.“

N. Pelosi vizitas Taivane sujudino V. Putino režimą. Kremliaus propaganda netgi nukrypo nuo neapykantos Ukrainai kurstymo, sutelkdama dėmesį į JAV ir Kinijos konfrontaciją.

Maskvoje, sprendžiant iš retorikos, jie tikėjosi konflikto, kuris atitrauks Vašingtoną nuo paramos Ukrainai. Tačiau šioms viltims nelemta išsipildyti. R. Kadyrovas, skaičiavęs minutes, kol N. Pelosi lėktuvas atvyko į Taivaną, kad pamatytų, „kas yra didžioji valstybė“, buvo nepatenkintas rezultatais. Jis įžeidinėjo JAV Atstovų rūmų pirmininkę, daugiausia dėmesio skirdamas jos amžiui.

„Na, kodėl reikėjo tiek gąsdinti, kelti triukšmą, kai taip ramiai leidote vargšei senutei skristi į Taivaną? Skambūs pareiškimai“, – rašė Rusijos Federacijos diktatoriaus „ištikimas pėstininkas“.

M. Simonyan, kuri laukė, kas nutiks po „paskutinio Kinijos įspėjimo“, taip pat buvo nusivylusi. Savo „Telegram“ kanale ji paskelbė trumpą žinutę: „Nieko. Iš viso nė žodžio“.

 

N. Pelosi į Taivaną atvyko rugpjūčio 2 d., nebijodama Kinijos grasinimų. Kongreso narės lėktuvas nusileido Taipėjaus oro uoste. Jį lydėjo amerikiečių lėktuvnešis ir naikintuvai. Faktas yra tas, kad Kinija laiko Taivaną savo suverenia teritorija ir buvo kategoriškai prieš šį vizitą. Kinai pastarosiomis dienomis suaktyvino karinę veiklą aplink Taivaną, grasindami panaudoti jėgą. Laimei, Pekinas nuo šio žingsnio susilaikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(107)
(0)
(107)

Komentarai (1)