[Žinios trumpai] „Mes nieko nebijome šiame pasaulyje!“ 2 paskutiniai JAV veiksmai padarė labai didelį įspūdį Rusijai  ()

Kinijos grasinimų nepabijojusios JAV Kongreso Atstovų rūmų pirmininkės Nancy Pelosi vizitas Taivane naudingas ir Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje parašė buvęs Ukrainos užsienio reikalų ministras Pavlo Klimkinas.

Jis pažymėjo, kad daug kas Ukrainoje sunerimo dėl Pelosi vizito, nes ši istorija atitraukė JAV dėmesį nuo kovos tarp Ukrainos ir Rusijos. Jis patikino, kad situacija visgi yra dėkinga Ukrainai.

„Jungtinės Valstijos pastarosiomis dienomis du kartus parodė raumenis“, – sakė buvęs ministras. Anot jo, pirmasis kartas - teroristinės grupuotės „Al Qaeda“ lyderio al-Zawahiri likvidavimas Afganistane. Antrasis – drąsus Pelosi vizitas Taipėjuje, nepaisant Kinijos valdžios protestų ir grasinimų.

Klimkinas įsitikinęs, kad šie du incidentai padarė labai didelį įspūdį pasaulio chuliganui – Rusijai. Kaip žinia, diplomatija Kremliaus neveikia. Rusijos Federacijos valdžiai įspūdį gali padaryti tik veiksmai ir jėga.

 

„Raumenys, kuriuos Vašingtonas parodė Kinijai ir teroristams, iš karto buvo matomi Kremliuje. Signalas labai paprastas: mes nieko nebijome šiame pasaulyje ir pasieksime visus, kurie mums grasina", -  pabrėžė buvęs ministras. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(3)
(161)

Komentarai ()