[Žinios trumpai] Arestovičius rėžė savo nuomonę apie skandalingą „Amnesty International“ ataskaitą dėl Ukrainos karo nusikaltimų  ()

Anot Arestovičiaus, tokiais vertinimais organizacija bando „pamaitinti kanibalą vaikais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksijus Arestovičius pakomentavo skandalingą „Amnesty International“ ataskaitą, kurioje Ukraina buvo apkaltinta karinių bazių įkūrimu ligoninėse ir mokyklose. Tokį pranešimą jis patarė susisukti „į vamzdelį“.

Pasak Arestovičiaus, Rusijos specialiosios tarnybos gali daryti įtaką kai kurių tarptautinių organizacijų elgesiui. Dėl tokio „vadovavimo“ gaunami pranešimai ir skandalingi pareiškimai, kuriuos šalis agresorė gali panaudoti savo propagandai. Šios ataskaitos iš tikrųjų yra labai svarbios, pažymėjo Arestovičius, nes jos daro įtaką tarptautinei saugumo architektūrai.

Kalbėdamas apie skandalingą „Amnesty International“ pareiškimą, Arestovičius patarėjas patarė tokiais teiginiais netikėti. Be to, jis netgi pasakė, ką tiksliai reikia daryti su pranešimu, kad Ukraina neva dislokuoja pajėgas ligoninėse ir mokyklose, pažeisdama karo įstatymus ir keldama pavojų žmonių gyvybėms.

 

„Galite susisukti šiuos vertinimus į vamzdelį. Tai žmonės, kurie siūlo kanibalą pamaitinti vaikais, kad kanibalas per daug neįsižeistų. Eikite na..., paprastais žodžiais, galiu pasakyti", – sakė Arestovičius.

(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: