Putinas to tikrai nesitikėjo: Indijos premjeras rėžė tiesą į akis, Rusijos prezidentas akivaizdžiai susinervino (Video)  ()

Indijos premjeras pasmerkė karą Ukrainoje, kurį Rusija pradėjo vasario 24 d. Jis tai pasakė V. Putinui akis į akį ir, kaip pranešama, jį sunervino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indijos ministras pirmininkas Narendra Modi sakė Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, kad dabar ne laikas karui, rašo „Reuters“.

Straipsnyje rašoma, kad V. Putinas, dėl karo Ukrainoje įstrigęs akistatoje su Vakarais, ne kartą yra pareiškęs, kad Rusija nėra izoliuota, nes gali persiorientuoti į Rytus, į didžiąsias Azijos jėgas, tokias kaip Kinija ir Indija.

Ir dabar, kaip pranešama, Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos (SCO) viršūnių susitikime Uzbekistane Indijos vyriausybės vadovas pasmerkė karą, kurį V. Putinas Ukrainoje pradėjo vasario 24 d.

„Žinau, kad šiandieninė era nėra karų era, ir aš su jumis apie tai kalbėjausi telefonu“, – per susitikimą Samarkande V. Putinui sakė Modis.

Žurnalistai rašo, kad kai Modi pasakė šią pastabą, Kremliaus vadovas suspaudė lūpas, žvilgtelėjo į Modi, o tada pažvelgė žemyn, prieš paliesdamas plaukus pakaušyje.

Putinas Modi sakė, kad supranta Indijos susirūpinimą dėl Ukrainos, tačiau Maskva daro viską, ką gali, kad užbaigtų karą.

 

„Padarysime viską, kad tai kuo greičiau sustabdytume“, – sakė V. Putinas.

Jis taip pat sakė, kad Ukraina atsisako derėtis.

Leidinys priminė, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad Ukraina kovos tol, kol išvys visus Rusijos karius iš savo teritorijos.

Žurnalistai taip pat priminė, kad Indija tapo antrąja naftos pirkėja Rusijai po Kinijos, nes kitos šalys sumažino pirkimus po plataus masto invazijos į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(1)
(104)

Komentarai ()