[Žinios trumpai] Rusijos propaganda alpsta iš džiaugsmo: „Šią savaitę bus arba Rusijos pergalė, arba branduolinio karo pradžia“  ()

Kelių Rusijos propagandinių žiniasklaidos priemonių vyriausioji redaktorė Margarita Simonian be galo teigiamai atsiliepė apie okupacinės valdžios ketinimą surengti pseudoreferendumą dėl Luhansko ir Donecko sričių prisijungimo prie Rusijos Federacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Simonian savo „Telegram“ kanale paragino eiti „va-bank“ ir taip įgyvendinti „Krymo scenarijų“.

„Skubiai daryti referendumą ir įgyvendinti Krymo scenarijų, eiti va-bank“, – parašė Simonian.

Pasak jos, dalies Ukrainos teritorijų aneksija pakeistų Rusijos karo pobūdį, nes šių teritorijų puolimas bus laikomas Rusijos teritorijų puolimu, o tai visais atžvilgiais atrištų rankas Maskvai.

„Šiandien referendumas, rytoj – pripažinimas Rusijos Federacijos dalimi, poryt – puolimai Rusijos teritorijoje tampa neabejotinu Ukrainos ir NATO karu su Rusija, o tai Rusijai suteikia visišką veiksmų laisvę“, – mano vyriausioji redaktorė.

Sprendžiant iš šių Simonian įrašų, tą patį scenarijų bandoma įgyvendinti okupuotose Chersono ir Zaporižios sričių teritorijose. Taip pat ji mano, kad „referendumai“ žymi arba artėjančią Rusijos  pergalę Ukrainoje, arba branduolinio karo grėsmę.

 

„Ši savaitė pranašauja arba mūsų artėjančios pergalės tikimybę, arba branduolinio karo preliudiją. Nieko kito negaliu įžiūrėti“, – rašė Simonian.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(49)
(-41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: