[Žinios trumpai] „Tai sabotažas ir ekstremali situacija": Danijos ministras pirmininkas skelbia pareiškimą dėl „Nord Stream" avarijų  ()

Politikas mano, kad vienu metu įvykę trys nutekėjimai negali būti tik atsitiktinumas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-28 [Žinios trumpai] „Tai sabotažas ir ekstremali situacija": Danijos ministras pirmininkas skelbia pareiškimą dėl „Nord Stream" avarijų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Danijos ministras pirmininkas M. Frederiksenas padarė pareiškimą dėl „Nord Stream" avarijų. Keistas nuotėkis Rusijos „Nord Stream" dujotiekiuose, įvykęs per gana trumpą laiką, gali būti sąmoningų veiksmų rezultatas, sakė Danijos ministras pirmininkas Mette Frederiksenas, informuoja „DR.dk".

Vizito Lenkijoje metu Mette Frederiksenas kalbėjo atidarant naują dujotiekį, jungiantį Lenkiją ir Daniją su Norvegijos jūriniais dujų telkiniais. Anot jo, negalima atmesti, jog sabotažas yra 3 nutekėjimų vienu metu, užfiksuotų dviejose Rusijos dujotiekio „Nord Stream" gijose, priežastis. Politikas abejojo, kad ši avarinė padėtis susiklostė atsitiktinai, o ne dėl tyčinių piktavališkų veiksmų.

 

„Dar per anksti daryti išvadas, bet tai yra avarinė situacija, o vienu metu vyko trys nutekėjimai, todėl sunku įsivaizduoti, kad tai gali būti tik sutapimas", – sakė M. Frederiksenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: