[Žinios trumpai] Izraelio karo ekspertas apie smūgio Lenkijai pasekmes: „Dabar daug kas pasikeis" (video)  ()

Ekspertas mano, jog Ukrainai bus suteikta dar daugiau ginklų, ir modernių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-18 [Žinios trumpai] Izraelio karo ekspertas apie smūgio Lenkijai pasekmes: „Dabar daug kas pasikeis" (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio gynybos pajėgų karininkas, karo ekspertas Yigalas Levinas interviu „Euroradio" metu numatė raketos nukritimo į Lenkijos teritoriją pasekmes.

Izraelio kariškis pažymėjo (15 vaizdo įrašo min.), kad dėl Lenkijos teritorijoje įvykusios tragedijos akivaizdžiai kalta Rusija. Jei net po tyrimo būtų įrodyta, jog Ukrainos raketa nukrito į Pševoduvo kaimą, Kyjivas netaps kaltas, nes gynėsi nuo Kremliaus agresijos.

Kalbant apie incidento Pševoduve pasekmes, Vakarų šalių vadovai, anot Y. Levino, greičiausiai nuspręs Ukrainai perduoti papildomas ginklų siuntas, o tuo pačiu ir modernias.

„Žinoma, dangaus niekas neuždarys. Nesvarbu, kieno raketa. Jei ne Rusijos agresija, niekas iš viso niekur nebūtų paleidęs raketų. Tai supranta Lenkija, tai supranta ir Vašingtonas. Be to, S-300 raketa sena, sovietinė. Incidentas Lenkijoje privers Vakarus atkreipti dėmesį į tai, kad Ukrainai reikia tiekti modernesnių ginklų. Kad būtų kuo mažiau tokių incidentų kaip Lenkijoje", – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(4)
(49)

Komentarai ()