Kaip raupsuotasis – Putinas per KSSO viršūnių susitikimą patyrė totalų pažeminimą, skelbiamas skandalingas video (Video)  ()

Armėnijos ministras pirmininkas ir Tadžikistano prezidentas per bendrą KSSO vadovų nuotrauką stengėsi stovėtų kuo toliau nuo terorizmą remiančios šalies lyderio Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 23 d., Jerevane, Armėnijoje, įvyko KSSO vadovų susitikimas, pateikęs nemažai netikėtumų. Vienas iš jų – atsisakymas nusifotografuoti su civilių žudiku Ukrainoje.

Antrasis – Nikolo Pašiniano atsisakymas pasirašyti KSSO galutinę deklaraciją.

Daugelis atkreipė dėmesį į vaizdo įrašą iš Armėnijos, kur KSSO lyderiai per bendrą nuotrauką bandė atsiriboti nuo Putino, informuoja.

Vaizdo įraše matoma, kaip Nikolas Pašinianas ir Emomali Rahmonas stengėsi išlaikyti maksimalų atstumą nuo diktatoriaus ir vaikų žudiko.

 

Tačiau netikėtumai tuo nesibaigė. Susitikimo pabaigoje Armėnijos ministras pirmininkas atsisakė pasirašyti kolektyvinį KSSO sprendimą. Savo kalboje jis leido suprasti, kad per pastarąjį karinį konfliktą Karabache Rusijos pusė nė piršto nepajudino padėti Jerevanui.

 

Pašinianas puikiai žino, kad tie, kurie išduoda vieną kartą, išduos ir antrą, ir net trečią kartą. Per vieną dieną Armėnijos ministras pirmininkas įžūliai parodė Putinui savo poziciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(0)
(64)

Komentarai ()