[Žinios trumpai] Chersono meškėno kerštas: kolaborantui V. Saldo maža nepasirodė (video)  ()

Rusų pakalikas bandė paglostyti gyvūną ir sulaukė netikėto atsako. Okupantai meškėną praminė Chersu ir kol kas neketina jo apkeisti į savo kalinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų įsibrovėlių iš Chersono zoologijos sodo pavogtas meškėnas įkando į pirštą Volodymyrui Saldo. Vaizdo įrašas apie incidentą pasklido socialiniuose tinkluose.

„Ne, ne, jis nešoks. Labai mėgsta kameras, domisi. Jis daug kam patinka, daug kas mums rašo", – į kamerą sako meškėną laikantis gyventojas.

Tada V. Saldo bandė paglostyti gyvūną. Tuo metu meškėnas, kurį įsibrovėliai praminė Chersu, metėsi ant kolaboranto ir įkando jam į pirštą.

„Aaaaa... Neperkando. Na, nieko. Taigi jis tarnauja. Šaunuolis!", - komentavo V. Saldo ir nebedrįso prieiti prie pavogto meškėno.

Kartu su okupantais susibūrę rusų propagandistai V. Saldo klausė, ar meškėnas bus iškeistas į paimtus į nelaisvę rusų kareivius ar paminklus.

„Turime paminklų, perkėlėme. Potiomkinas čia, jo likučiai kairiojo kranto teritorijoje. Todėl tokių mainų nedarysime. Meškėno neatiduosime, kadangi jis išvažiavo su mumis, jis bus čia visą laiką, nors ir kandžiojasi", - pasakė jis.

 

Poetė iš Rusijos Anna Dolgareva anksčiau pažymėjo vienintelę „gerą naujieną" RF ginkluotosioms pajėgoms po jų pabėgimo iš Chersono. Žinia buvo ta, kad jos draugui pavyko pavogti meškėną iš Chersono zoologijos sodo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)

Komentarai ()