[Žinios trumpai] Ukraina smogė Rogozinui: skelbiama, kas nutiko  ()

Dmitrijus Rogozinas sužeistas per apšaudymą viešbutyje Donecke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs valstybinės korporacijos „Roskosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas buvo sužeistas per apšaudymą viešbutyje Donecke. Jis paguldytas į ligoninę, pavojaus jo gyvybei nėra. Apie tai rašo „TASS“ ir „RIA Novosti“.

„Donecko pakraštyje buvo apšaudytas viešbutis, kuriame pastarosiomis dienomis gyveno Dmitrijaus Rogozino vadovaujama karo patarėjų grupė. Dmitrijus Olegovičius buvo sužeistas į nugarą. Jis paguldytas į ligoninę. Pavojaus gyvybei nėra“, – sakė padėjėjas.  Anot jo, sužeisti ir Rogozino bendražygiai.

Pats buvęs pareigūnas savo sužalojimus apibūdino taip: „Sužeistas į nugarą. Aš gyvensiu. Fragmentas [praėjo] centimetrą nuo stuburo“.

Savo ruožtu „Baza“ praneša, kad restoranas Donecke, kur Rogozinas šventė savo gimtadienį, buvo apšaudytas. Iš pradžių publikacijoje buvo rašoma, kad buvęs pareigūnas nenukentėjo, tačiau vėliau parašė, kad jis buvo sužeistas.

 

Remiantis kai kuriais pranešimais, restorano apšaudymo metu,  galėjo būti sužeisti penki žmonės, o mažiausiai vienas galėjo žūti, tai apsišaukėlio, „DLR“ vyriausybės pirmininko Vitalijaus Chocenkos sargybinis, rašė „Baza“.  Pats Chocenka, anot leidinio, buvo sužeistas. Informaciją apie jo sužalojimą „TASS“ patvirtino jo sekretorius spaudai. Anot jo, jokios grėsmės Chocenkos gyvybei nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(0)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: