Kažkas labai keisto su pasikėsinimu į Rogoziną: Ukraina niekada nešaudė į šitą vietą – gali būti „prakeikti prancūzai“, minimas „Wagner“  (1)

Rusijos tyrėjai teigė, kad viešbutį apšaudė prancūzų CAESAR, tačiau tai taip pat gali būti tyčinė dezinformacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Tyrimų komitetas savo „Telegram“ kanale teigė, kad artilerijos ataką Donecko viešbutyje, kuriame gimtadienį šventė buvęs „Roskosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas, Ukrainos kariuomenė surengė su prancūzų 155 mm savaeigiu pabūklu CAESAR, praneša Dialog.UA.

Pabrėžiama, kad pastatas Donecke buvo apšaudytas tiksliai valdoma amunicija. Tačiau to nereikėtų priimti kaip tiesos, nes, kaip rašėme anksčiau, restorane, kuriame Rogozinas šventė gimtadienį, sviediniai buvo šaudomi iš pozicijų netoli Donecko srities Marynkos, kur apsigyveno „Wagner“ samdiniai.

Tuo stebisi ir pats Rogozinas, svarstydamas, kodėl Ukrainos kariškiai 8 mėnesius nešaudė į šį objektą, o paskui staiga apšaudė.

 

Taip pat Rusijos tyrimų komitetas pripažino, kad kol kas nenustatė viešbučio užpuolimo ir su juo susijusių asmenų aplinkybių. Taigi, yra pagrindo manyti, kad Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir prancūzų savaeigę haubicą jie tiesiog „paskyrė“ kaltais.

Be to, Tyrimų komitetas dar nepateikė nė vieno CAESAR fragmento, o tai jau savaime yra keista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(4)
(80)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: